2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه حیوون آزارها رو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست
برا شمام اتفاق افتاده؟

آره صبح زود از خونه رفته بودم بیرون، کنار خونه مون یه سگ از سرما و فکر میکنم گرسنگی یخ زده بود، خیلی ناراحت کننده بود، من تا جایی که بتونم کمک میکنم بهشون، و اینکه متاسفانه شهرداری سگ های ولگرد رو با تیر میزنه  

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون شاید تصادف بوده ولی این کار عمدی بود خیلی ناراحتم کرد😞

اره خوب

بهتره به جاای لعنت و نفرین کردنشون دعا کنیم ادم شن و دیگه اینکارارونکنن

نژادپرست نباشیم و به عقاید هم احترام بزاریم هرکسی یه اخلاق و عقایدی داره که ممکنه شما ازش خوشتون نیاد یا برعکس پس به هم توهین نکنیم

خدا لعنت کنه هر کسی رو که آزار میرسونه چه به حیوون چه به بچه ها 

اون بچه هایی که حیوون رو کتک میزنن کتک خورده های توی خونه هستن 

همین بچه هایی که مادراشون تاپیک میزنن میگن ما کتک خوردیم چی شدیم بذار اینم کتک بخوره آدم بشه 

اون بچه آدم نمیشه می‌ره توی کوچه حیوون می‌کشه می‌ره توی مدرسه قلدر بازی در میاره بقیه بچه ها و ضعیف تر ها رو میزنه

😔😔😔

ماهم ی همسایه بیشعور داریم خیلیییی بیشعوره

ی بار ی گربه بود هر روز پیش درخت روبه روی خونمون بود اصلا انگار از اونحا تکون نمیخورد ماهم غذا بش میدادیم هر روز بعد ی روز تو حیاط بودیم صدای تفنگ اومد وقتی بابام رفت بیرون گفت فلانی گربه رو کشته اینقدددد ناراحت شدم که نگو(البته بابام دعواش کرد ما نه زیاد)

بعد ی بار ی فاخته نمیدونم چش بود نمیتونست پرواز کنه خیلی سطحی پرواز میکرد بلند نمیتونست پرواز کنه 

تو خیابون بود ماهم منتظر سرویس مدرسه بودیم نگاش میکردیم در خونه این همسایمون باز بود رفت تو اونم اومد بیرونش کرد و بادستش سرشو کشید و قطعش کرد

خیلی بیشعوره هست خیییلییییییییییییییییییییییی 

دیگه از اون روز با این بشر هم کلام نشدم

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
آره صبح زود از خونه رفته بودم بیرون، کنار خونه مون یه سگ از سرما و فکر میکنم گرسنگی یخ زده بود، خیلی ...

خدا لعنتشون کنه بجای کمک حتی میکشن بخدا که وحشیت فقط مال آدمهاست نه این موجودات بیگناه

کلاس مجازی تمامی لاینهای زیبایی با نازلترین قیمت
اره خوب  بهتره به جاای لعنت و نفرین کردنشون دعا کنیم ادم شن و دیگه اینکارارونکنن

درست نمیشن قلباشون از سنگه مگه ضررش رو بکشن و از ترسشون انجام ندن

خدا لعنتشون کنه بجای کمک حتی میکشن بخدا که وحشیت فقط مال آدمهاست نه این موجودات بیگناه

آره با وجود اینکه کاری به کار کسی ندارن، واقا ناراحت کننده س 

آه این حیوونای مظلوم و بیگناه بیچاره شون می‌کنه اما

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

😔😔😔 ماهم ی همسایه بیشعور داریم خیلیییی بیشعوره ی بار ی گربه بود هر روز پیش درخت روبه روی خونمون ...

وای خدایا اینا چشونه اخه چقدر عقده کشتن دارن. حالا چون مجازاتی نداره انقدر راحت میکشن و عذاب وجدانم ندارن. رحم از دلهاشون رفته

آره با وجود اینکه کاری به کار کسی ندارن، واقا ناراحت کننده س  آه این حیوونای مظلوم و بیگناه بی ...

امیدوارم که همینطور باشه. اگه من یک هزارم درصد حقی تو این ظلمشون داشتم من سهم خودمو نمیبخشم . درست که اون حیوون رو نخریدم و مال منم نبود ولی خیلی ناراحت شدم ایشالا ضررش رو بکشن

بعضی افراد ترحم ندارن نه به بقیه انسان ها و نه به حیوانات ...

والا من که تا تونستم به همشون رسیدم الانم از وقتی اینو شنیدم سرم درد گرفته و خوب نمیشه نمیدونم چجور ادمایی میتونن همچین بچه ای تربیت کنن یا اصلا این بچه ایندش چجوری میشه. واقعا متاسفم