2777
2789
عنوان

وقتی خدا دوست نداره خیلی تنهایی خیلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 22 پست
از کجا می دونی تنهایی و غربتو نچشیدم؟!!!!  تو بچگی پدر ومادرمو از دست دادم والانم تک و تنها تو ...

پس تو باید بهتر منوبفهمی اما وقتی کسیونداری. انقددلت نمیسوزه که اینهمه کس داری ولی هیچکدوم نیستن وانگار هیچکسونداری،یه سوال:برا زایمانت کسی کنارت نبود؟تنهابودی؟ پول چی ؟اوضاع مالیتون خوبه؟ 

..........
پس تو باید بهتر منوبفهمی اما وقتی کسیونداری. انقددلت نمیسوزه که اینهمه کس داری ولی هیچکدوم نیستن وان ...

وضع مالی مون خوبه خداروشکر 

شوهرت می تونه پیشت بمونه

مشکل خانوادت با تو چیه؟

حلالم کنید و خدانگهدار   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی موقع زایمان میشه تنها رفت؟نیازی نیس کسی باهات باشه؟چرا من به مامانم میگم تنها میرم میگه مگه میش ...

عزیزم با یه اژانس از قبل هماهنگ کن .وقتی کسی نیست مجبوری من هم هر دوتا بچه هامو تنها بدنیا اوردم بچه اولم هنوز دوسالش نشده بود باید هفت صبح میرفتم بیمارستان بچه خوابیده رو با اون شکم بغل کردم تا بیمارستان تو ماشین روپام بود بعد تو حیاط بیدارشد گریه منم باید میرفتم اتاق عمل بعد که بچه بدنیا اومد با شکم پاره بچه اولمو بغل کردم اوردم خونه تابیمارستان یه ساعت راه بود بعد اومدم خونه دوتا بچه کوچیک بدبختی درموندگی خستگی خواب الودگی دردبخیه پدرم دراومد مادرم هم همراهم بود ودر تمام این لحظات فقط نگاه میکرد.و با مادر شوهرم موضوعات مختلفو مورد بررسی قرار میدادن.و من تنهای تنهای تنها ولی خداروشکر همه چی بخیر گذشت 

خیلی مشکل داشتم تو این دوسال از وقتی بچه دومم بدنیا اومد ولی خداروشکر منت کسی رو سرم نیست.وشوهرمم که انگار بچه هارو به فرزندی قبول کرده هیچ کمکی نمیکرد ونمیکنه وقتایی که خونه هست باید مواظب باشم با بچه ها دعواش نشه😐😐😐😐😐😐😐

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
وضع مالی مون خوبه خداروشکر  شوهرت می تونه پیشت بمونه مشکل خانوادت با تو چیه؟

هیچی چون وضع مالیمون خوب نیست عزیزنیستیم احترام نداریم مث بقیه،شوهرم تو بیمارستان که نمیتونه میتونه؟اونجا که نمیزارن،مشکلی باخونواده م ندارم خدا خوارم کردهههههههه حالا هرچی هم میخاین بگین ایناهمش خواست خداس

..........
عزیزم با یه اژانس از قبل هماهنگ کن .وقتی کسی نیست مجبوری من هم هر دوتا بچه هامو تنها بدنیا اوردم بچه ...

به هرحال مادرت ومادرشوهرت باهات بودن مث بیکسا نبودی،وقتی بچه اولت بغلت بود بالاخره اونا نوزادتو بغل کردن دیگه؟تو که نمیتونستی هر دوشونو بغل کنی ، بعدشم من بچه اولمه تجربه ندارم میترسم واینکه هرکیو دیدم برا بچه اولش دورش شلوغ بوده وشادی من انگار تو یه غم بزرگ دارم بچه مو دنیا میارم اصلا یه جوریه دلم کبابه فک نکنی کسیوندارم نه دارم یه خواهر۶،۷تا زن داداش اما خیییییلی بی کسم خیلی

..........
به هرحال مادرت ومادرشوهرت باهات بودن مث بیکسا نبودی،وقتی بچه اولت بغلت بود بالاخره اونا نوزادتو بغل ...

عزیزم ان شالله قدم نورسیده برات مبارک باشه وتنتون سالم اینا خیلی سخته ولی خب میگذره دوسال دیگه میگی یادش بخیر چه روزای سختی بود😥😥😥😥

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
عزیزم ان شالله قدم نورسیده برات مبارک باشه وتنتون سالم اینا خیلی سخته ولی خب میگذره دوسال دیگه میگی ...

ممنون از دعای قشنگت از ته ته دلت برام دعا کن ،فکربی کسی داره داغونم میکنه،الانم برا معاینه لگن نمیتونم برم دکترچون بازخرج تاکسی و...بااینکه همه خونواده م ماشین دارن😓

..........

چرا فکر می‌کنی خدا دوست ندارع مشکل خدا نیست آدم های اطراف مون انسانیت ندارن به خودت بچه فشار نیار آرامش خودتو حفظ کن ناشکری نکن خدا خودش هوات داره به سلامتی به دنیا میاری انشالله

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792