2777
2789
عنوان

دوست دارمت 😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 28 پست

اول میری قسمت ذره بین و نی نی یار حذف تاپیک 2 رو پیدا میکنی بعد میزنی رو تنها تاپیکی که داره 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2

بعد تو همون تاپیک میمونی و از قسمت بالای سمت چپ گوشیت میزنی روی پروفایل و نی نی سایت من 

بعد میری رو قسمت پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم 

بعد روی قسمت عنوان صفحه اول اونجایی که موضوع رو نوشتی دستت رو نگه میداری وکپی نشانی پیوند رو میزنی 

متن میره تو کیبوردت و برگشت رو میزنی و برمیگردی به همون تاپیک حذف که بودی بعد قسمتی که پست میذاری اون علامت شکل زنجیر رو میزنی و بعد قسمت url رو میزنی و متن رو از رو کیبورد کپی میکنی بعد اگر خواستی براش قسمت متن یه نوشته میذاری مثلا مینویسی خصوصیه پاک کن 

بعد اون اضافه کردن رو میزنی حتما باید اضافه کردن رو بزنی که بعد آبی بشه 

و در آخر ثبت نظر رو میزنی و تمام 

آبی که شده بود یعنی درست انجام دادی 

اینم ترتیب مراحل 

@قطره_اشکی_در_مرداب  

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اول میری قسمت ذره بین و نی نی یار حذف تاپیک 2 رو پیدا میکنی بعد میزنی رو تنها تاپیکی که داره  ...

ممنون مهربانو 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@ماماناترا  

سلام  یه جا دیدم که برای تاپیک گذاشتن تو حذف تاپیک مشکل داشتین

اینجا تو همین تاپیک برای یکی از دوستان تصویری  توضیح دادم.دوست داشتین مطالعه کنین. 

@ماماناترا     سلام  یه جا دیدم که برای تاپیک گذاشتن تو حذف تاپیک مشکل داشتین اینج ...

ممنون 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

تاپیک نی نی یار حذف قفل بود فکر کنم تا شنبه باید صبر کنم ممنون خانومی امیدوارم بتونم انجام بدم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
تاپیک نی نی یار حذف قفل بود فکر کنم تا شنبه باید صبر کنم ممنون خانومی امیدوارم بتونم انجام بدم 

ساعت کارش رو همون اول تاپیکش نوشته 

خواهش میکنم🌻🌼

حتما میتونی چند بار امتحان کن تو یکی از تاپیک های خودت 

یه وقتایی میزنی و لینکی که میذاری  لیست تاپیک هات رو میاره مجدد انجام بدی درست میشه

ساعت کارش رو همون اول تاپیکش نوشته  خواهش میکنم🌻🌼  حتما میتونی چند بار امتحان کن تو یک ...

ممنون ،💕

@مانند__ماه   تاپیکی که سؤال کردی قفل شد گلی  الان کلیدر جلد 5 و 6 رو دارم میخونم  ...

عزیزممممم😍

چطوریاست؟

منم دارم رازهایی که ای کاش پیش از ازدواج می‌دانستم رو میخونم

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
عزیزممممم😍 چطوریاست؟ منم دارم رازهایی که ای کاش پیش از ازدواج می‌دانستم رو میخونم

چه عالی که اهل کتابی 😍

خوبه من دوستش دارم داستان مربوط به یکم قدیم ترها و ماجراهای ایلیاتی ها با خان های اون زمانه 

این وسط یه دلبستگی و عشق شکل میده به داستان 

یکم کلمات سخن تر و محلی داره و حوصله میخواد 

ولی در کل خیلی خوبه 

چه عالی که اهل کتابی 😍 خوبه من دوستش دارم داستان مربوط به یکم قدیم ترها و ماجراهای ایلیاتی ها با خ ...

مممنونم از توضیحاتت عزیزم ❤️💕

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜