2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
با حرفاتون کاملا موافقم و شدیدا اعتقاد دارم که همه چیز به دست خداست و بنده ی خدا هیچ قدرتی نداره. ن ...

شاید این حرفی من به مزاج خیلی ها خوش نیاد اما تفسیرهای متفاوتی از قرآن وجود داره که درستی اون به میزان درک و شناخت و علمی که مفسر نسبت به قرآن داره برمیگرده و انتخاب اینکه کدوم کتاب مطالعه بشه کار سختیه. میدونستین اکثر مقتل هایی که به امام حسین نسبت داده میشه غلطه و متاسفانه از صدا و سیماهم پخش شده گفته شده تا الان یکی از درست ترین مقتل ها مقتل سید بن طاووس هست تحت عنوان لهوف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تفسیر آیه وان یکاد:

از وحید الله وردی آمده منظور این است که دشمنان به هنگامی که آیات با عظمت قرآن را از تو می‌شنوند، به قدری عصبی و خشمگین میشوند، و با عداوت به تو نظر میکنند که گویی می‌خواهند تو را با چشم‌های خود بر زمین افکنند و نابود کنند؛ و همچنین گفته اند که این کنایه از نگاه‌های بسیار غضب آلود است مانند این که می‌گوییم فلان کس آنچنان بد به من نگاه کرد که گویی می‌خواست مرا با نگاهش بخورد یا بکشد.

در در برابر بعضی مفسّران، این آیه را دربارهٔ چشم زخم دانسته و با نقل روایاتی مبتنی بر واقعیّت داشتن چشم زخم، درصدد ثابت کردن آن برآمده اند. اینان برآنند که مقصودِ آیه، چشم زخم کافران به پیامبر اسلام است که می‌خواستند با چشمان خود، وی را از بین ببرند.

تفسیر آیه وان یکاد: از وحید الله وردی آمده منظور این است که دشمنان به هنگامی که آیات با عظمت قرآن ر ...

بچه ها من این مطلب رو از نت پیدا کردم .می بینید که تفسیر آیه ها با هم متفاوته.

دیگه میل خودمونه که کدومش رو انتخاب کنیم .

حالا بهتره خیلی وارد بحث های این مدلی نشیم چون خیلی سنگین و پیچیده هستند و نظرها متفاوته.🌹

بچه ها من این مطلب رو از نت پیدا کردم .می بینید که تفسیر آیه ها با هم متفاوته. دیگه میل خودمونه که ...

درسته بحث در مورد این مسایل اطلاعات بالا و درست لازم داره که کسی رو به اشتباه نندازه . زندگیمونو بکنیم و به خدا توکل کنیم منم باید یه فکری به حال تاسیسات خونمون بکنم تقصیر دوستم نیست بینوا  

درسته بحث در مورد این مسایل اطلاعات بالا و درست لازم داره که کسی رو به اشتباه نندازه . زندگیمونو بکن ...

🤣🤣🤣وایی خیلی جالبه دوستت به تاسیسات خونتون چشم میزنه 🤣باز خوبه به وسایل خونتون نمیزنن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چرا دو قلو که خوبه مخصوصا اگه دختر و پسر باشن خیلی با مزه ان. راستی چسب دماغتو باز کردی من هنوز ندید ...

نه هنوز چسب دارع دماغم ،فعلا تا دوماه باید بزنم ،ندیدی عکسمو هر وقت آن شدیم میزارم برات ؟

دو قلو سخته خب ،فک کن ۳تا بچه تو خونه 

هرچند خودم ۳فرزند داشتن دوست دارم خونواده ۵نفری رو خیلی دوست دارم ،واااای دلم نوزاد خواس توکل بر خدا

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
درسته خیلی چیزها رو ما نمیتونیم براش دلیل علمی بیاریم ولی خب نمیشه گفت خداوند سرنوشت ما رو به چشم شو ...

چه حالب هیچ کس به اندازه مادرشوهر من خرافاتی نیس وااای اگه یک روز از خرافاتش بگممم همتون این استیکر میزنید⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

دقیقا این کار تخم مرغ شکستنو می‌کنه ،یا جیش میکنه توی یک لیوان یکبار مصرف میبره جلوی درب خونه چند قطره میریزه واای خدای من

عزیزم من کلا در تعادل زندگی میکنم تو هر زمینه ای اگر هم متلاطم شم سریع سعی میکنم حالم رو خوب کنم حتی ...

ممنون عزیزم🌹🌹🌹😘

درسته خیلی سخت و ازاردهنده هست. من اصلا انگار دست خودم نیست زود استرسی میشم هرچی ب خودم میگم استرس چه فایده داره انواع و اقسام مریضی رو میگیری ولی فایده چندانی نداره. خصوصا وقتی بین ی دوراهی گیر کردم خیلی استرسی میشم. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
چه حالب هیچ کس به اندازه مادرشوهر من خرافاتی نیس وااای اگه یک روز از خرافاتش بگممم همتون این استیکر ...

جیش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😂

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
جیش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😂

متاسفانه 🤣همون ادرار 🤣⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

متاسفانه 🤣همون ادرار 🤣⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

من دیگه حرفی ندارم😕😕😕😂😂