2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 68 پست
اول اینکه چرا فکر میکنی اگه کسی تو رو نپسندید آبروت میره؟ دوم اینکه پیشنهادم اینه فعلا ازدواج نکن چ ...

من راستش اولین خواستگارمه دوست ندارم بیان

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلاس عربی گذاشتی؟ واسه اسی که بعدا با شوهرش به مشکل بر نخوره😂

نه خواستم بگم که دامادشون اشتباه نکرده یا بی سواد نیس فقط عادت کرده😁😅

من عربم... خب ما به ۱۰۰ تومن میگیم ملییون و به ۲۰۰ تومن میگیم ملییونین  به ۳۰۰ تومن میگیم ثلث م ...

چه بامزهههههه کلاس عربی داریم😉😁 خب خب حضور غیاب با کیههههه😂😂😂😁😁

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
دامادمونم تاحالا ندیدش 

اگر دزد و شیاد و ناشی و کلاهبردار و مرد زن دار باشه چی ؟ و هیچ کدومتونم هیچ وقت نفهمید 

آخه کسی که میخواد بره خواستگاری خودش نمیگه که خانوادش میگن اجازه میگیرن این حتما بی کس و کاره نه اینکه آدم بدی باشه ولی نمیشه اعتماد کرد 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
چه بامزهههههه کلاس عربی داریم😉😁 خب خب حضور غیاب با کیههههه😂😂😂😁😁

😂😂😂😂خواستم بی گناهی دادمادشونو ثابت کنم که بی سواد و بی فرهنگ نیس فقط عادت کرده به  زبونمون

😂😂😂😂خواستم بی گناهی دادمادشونو ثابت کنم که بی سواد و بی فرهنگ نیس فقط عادت کرده به  زبونمون

حالا مگه من چی گفتم خووووو؟😂😂😂

مثل این معلما داری یاد میدی منم گفتم حضور غیاب با کیه ؟ همین 😂😂😂😂 بد بود ؟ خب نمیگم 🤷‍♀️😁😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
اگر دزد و شیاد و ناشی و کلاهبردار و مرد زن دار باشه چی ؟ و هیچ کدومتونم هیچ وقت نفهمید  آخه کس ...

باخانواده اش میاد پدر مادرش اول قبول نکردیم گفتیم تنها بیا اگه همو پسند کردیم باخانوادش بیان قبول نکرد گفت پدرم میگه باید بیام

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
حالا مگه من چی گفتم خووووو؟😂😂😂 مثل این معلما داری یاد میدی منم گفتم حضور غیاب با کیه ؟ همین 😂😂 ...

نهههه من شوخی کردم ... 😁😄😄😄هیچی نگفتی راحت باش بی جنبه نیستم

باخانواده اش میاد پدر مادرش اول قبول نکردیم گفتیم تنها بیا اگه همو پسند کردیم باخانوادش بیان قبول نک ...

خب پس قبول کن ممکنه واقعا آدمای خوب و درستی باشن 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
نهههه من شوخی کردم ... 😁😄😄😄هیچی نگفتی راحت باش بی جنبه نیستم

میدونم خوشگلم😂😂😂😍😍

حب چه کنم آفرین به شما👏👏👏😂😂😂😁