2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آقا ناموسا فحش ندینا..یادش بخیر کاش میشد برگردیم ب این روزا☹☹😂😂😂😂 مسخره بازیای منو داداش کوچیکه& ...

اگه نمی گفتی داداشته حدس نمی زدم این مرده 😶

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
آقا ناموسا فحش ندینا..یادش بخیر کاش میشد برگردیم ب این روزا☹☹😂😂😂😂 مسخره بازیای منو داداش کوچیکه& ...

پرزااام این چ موجودیه😨😂😂

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

داداشت در بیست و سه سالگی؟!؟!  

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

داداشت در بیست و سه سالگی؟!؟!  

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
کو

😎😂😂😂جیگرمو واتس حجم ندارم وا نکرد 

دوستدار حیوانات ♥️دخترم انقدر دوستت دارم که تو را هیچ گاه به دنیا نمی آورم ..♥️ حتما حتما بخوان ⬅️دوست صمیمی داشتم به اسم مبینا که از خواهر نزدیک تر بود بهم .. ۳ روز مونده بود به تولدش بحث کوچیکی کردیم که ازش خیلی ناراحت شدم … و قصد داشتم به دلیل ناراحتی که ازش داشتم به تولدش نرم ..روز تولدش شد و ساعت ۷ ۸ شب شده بود و هنوز نرفته بودم اما یهو گفتم بزار برم تولد بهترین دوستمه و همو بغل میکنیم همه چی یادمون میره .. بهش تکست دادم عزیزترین خواهر دنیا منو ببخش و من دارم میام تولدت .. اما این اخرین پیام من بود .. او روز تولدش به اتوبوس خورده بود و حالا تمام زندگیم به این میگذرد که آیا کینه به کسی که دوستش داریم ارزشش را دارد ؟ …آیا ارزش دارد به او همین الان نگوییم دوستت دارم ؟ ..♥️