2777
2789
عنوان

حس خوب مث ... ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 160 پست
جوووون بیا بیا قرش بده سسکی💃🏻💃🏻🤣 ای جانم تولدت مبارک ابانی جونم🥺❤️

جووون ب خودت عشقم😁فدا فدا... دوستام تولد گرفتن برام جات خالی.. شوهرم نبود وقتیم اومد کادو تولدم زد دستمو کبود کرد😐😐

💙♥💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باش اینم کادوتولدت😂😂 پیشاپیش مباااارکککککهههههههههه عشقم😍😘❤❤❤❤❤ انشاالله ب هرچی‌میخای برسی دخت ...

مگ متولد چ ماهی هستی گل؟😂💔

ارع شعر برا ما فراوونه اون اهنگه ک میگه شب تولد ابانی بالاس از زمان عثمانی و... ک عین اهنگ خلسه‌ست رو شنیدی؟😎😂

دورت بگردم مرسی از تبریکت نفس🥺😍😍😂♥️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خیلی خوبن👍🏻

میدونی من خلبانم بیشترین ادرنالینی کع تجربه کرده بودم پرواز بود و فک میکردم بالاتر از این آدرنالین وجود نداره (الان نگید پز دادیا خاستم مثال بزنم😂) تااااا بعد سه ماه دوری دیدمش و دیت دوم بود اصلا تو این دنیا نبودم خیلییییییی هیجان و ادرنالین داشتم دستام میلرزید بعد کع رفتش اومدم بدنم بیحس بود فقط همدیگه رو دیدیم و دستمو گرفت بهترینننننننننننن حسی بود که تجربه کردم 

🖤Baby devil is here

مادرشدن

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
مگ متولد چ ماهی هستی گل؟😂💔 ارع شعر برا ما فراوونه اون اهنگه ک میگه شب تولد ابانی بالاس از&nb ...

بهمنی هسدم😁😌

ن نشنیدمش

شانس دارین دیگهههههه شاااااانس😐🔪😂😂😂

قربونت وظیفست😌😂❤

خیلی حس خوبی دارم بهت

همش پرانرژی هستی برعکس من🤕😂

کارت بانکی نامحدودددد🤤🤤

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
میدونی من خلبانم بیشترین ادرنالینی کع تجربه کرده بودم پرواز بود و فک میکردم بالاتر از این آدرنالین و ...

دلم خواست🥺😂😂😂

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
اره خیلی قشنگه خدا نصیب همه بکنه

آمین

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪