2777
2789
عنوان

چت با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 30 پست
خب عزیزم شما که تو دوران نامزدیو عقد اینقد اوضاعتون داغونه بنظر من هرچه زودتر طلاق بگیرین . فردا پس ...

اخه من دختر نیستم

خیلی جالبه وقتی به همسرم میگم مهریه حقمه میگ کدوم حق

تو حقی نداری

میخام بهش بفهمونم وقتی بعده یه سالو نیم تازه یادش میفته ک منو دوس نداشته باشه این چیزاهم هس

خیلی قپی میاد اخه

خدایا همه امیدم به توعه♥️
یعنی خودتم راضی هستی به طلاق یا چی؟

راضی نبودم خیلی ام تلاش کردم درست شه

ولی نامزدم خیلی کینه ایه الان دوماهه قهره

همش یه دنده و لجباز

خیلی سعی کردم برگرده دوباره زندگی کنیم

ولی دیگ خودش راضی نمیشع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من دختر نیستم خیلی جالبه وقتی به همسرم میگم مهریه حقمه میگ کدوم حق تو حقی نداری میخام بهش بفه ...

ای بابا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو اونجایی که من میدونم دوران عقد واسه آشنایی ایناس🥴🥴

بعدشم قانون باید تصمیم بگیره راجب مهریه . حتی اگر دخترم بودی طبق قانون موظف بود بده . بهتره راجب مهریه تو دادگاه صحبت بکنین. این همه مرد که بخاطر مهریه افتادن گوشه زندون از فضا که نیومدن

ای بابا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تو اونجایی که من میدونم دوران عقد واسه آشنایی ایناس🥴🥴 بعدشم قانون باید تصم ...

میخام برم دادخواست مهریه بدم

درخواست نفقه هم بکنم

میخاست با توافقی سرو تهشو هم بیاره

فک میکنه الکیه دختر مردمو بدبخت کنی توافقی جداشی بری راست راست بچرخی

راضی نبودم خیلی ام تلاش کردم درست شه ولی نامزدم خیلی کینه ایه الان دوماهه قهره همش یه دنده و لجباز ...

میخواستم بگم خداورشکر هنو قدین و اتفاقی نیوفتاده دیدم نوشتی بلللههه😂🤦🏻‍♀️

خدایی این کارا چیه میکنین؟دوران عقدو نامزدی اینا برا اینکه طرفو بشناسی که ببینی چطور آدمه . میتونی باهاش زندگی کنی یا نه. 

دستی دستی برا خودت دردسر درست کردی

میخام برم دادخواست مهریه بدم درخواست نفقه هم بکنم میخاست با توافقی سرو تهشو هم بیاره فک میکنه الک ...

خب توافقی باید دوطرف راضی باشن. 

توهم که راضی نیستی. خب نرو . برو درخواست طلب مهریه بکن . اون موقع هم قانون مجبورش میکنه مهریه بده هم دوتا پا داره دوتا دیگه هم قرض میگره و الفرار😂

خب توافقی باید دوطرف راضی باشن.  توهم که راضی نیستی. خب نرو . برو درخواست طلب مهریه بکن . اون ...

اول باید برم شکایت کنم؟

الان دوماهه منو به حال خودم رها کرده

فقط عروسی داداشم اومد

اول باید برم شکایت کنم؟ الان دوماهه منو به حال خودم رها کرده فقط عروسی داداشم اومد

با یه وکیل صحبت کن.

نه اصلا لازم نیس زیاد شلوغش کنی بنظرم . چون مهریه عندالمطالبه اس. لازم نیس اختلافی بینتون باشه تا بری دادخواست مهریه بدی . بنظرم شکایتو شکایت کشی دردسره فقط . مهریه تو بگیری اون خودش بی دردسر طلاقت میده

با یه وکیل صحبت کن. نه اصلا لازم نیس زیاد شلوغش کنی بنظرم . چون مهریه عندالمطالبه اس. لازم نیس اختل ...

اخه راضی نیس مهریه بده

میاد اذیت میکنه

ولی الان نفقه به من میرسه اینو ک دیگ نمیتونه انکار کنه

در ضمن من باکره نیستم

اخه راضی نیس مهریه بده میاد اذیت میکنه ولی الان نفقه به من میرسه اینو ک دیگ نمیتونه انکار کنه در ...

همه مردا از این گوها میخورن . تو هم بهش بگو این همه مرد که بخاطر مهریه پشت میله های زندونن چی هستن پس؟😂

بعدشم مگه دستگاه قضایی کشورو اون اداره میکنه که تصمیم بگیره مهریه بده یا نه.

اخه راضی نیس مهریه بده میاد اذیت میکنه ولی الان نفقه به من میرسه اینو ک دیگ نمیتونه انکار کنه در ...

عزیزم یه سکه کم بده میتونی ازش شکایت کنی و حکم جلبشم بگیری. حتما حتما اگر جدی هستی با یه وکیل صحبت کن 

عزیزم یه سکه کم بده میتونی ازش شکایت کنی و حکم جلبشم بگیری. حتما حتما اگر جدی هستی با یه وکیل صحبت ک ...

اره میخام از یه وکیل مشاوره بگیرم

بعد اقدام کنم

اخه من دختر نیستم خیلی جالبه وقتی به همسرم میگم مهریه حقمه میگ کدوم حق تو حقی نداری میخام بهش بفه ...

مهریه از شیر مادرتم حلالتره.

خواهشا بگیر .همین کارها رو کردیم که مردها فکر میکنن هر غلطی که دلشون بخواد میتونن انجام بدن .

فکر کنم تلفن 129 مشاوره ی حقوقی میده