2777
2789
وای من این هفته میخوام ای یو ای شم چرا هیچ‌کس از ای یو ای نتیجه نگرفته دارم نا امید میشم دوساله اقدا ...

اینجا خیلیها گفتن نتیجه گرفتن 

من بدون علت نمیشم وقتی اقدام طبیعی نمیشم آی یو آی هم مثل اقدام طبیعی هست حالا یکم قویتره امکانش زیاده برای شما جواب بده چون تنبلی دارید 

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا خیلیها گفتن نتیجه گرفتن  من بدون علت نمیشم وقتی اقدام طبیعی نمیشم آی یو آی هم مثل اقدام ...

وای خدا از دهنت بشنوه تروخدا دعا کنید امیدم نا امید نشه از خدا میخوام زود زود به شما هم یه نی نی بده🤲

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

شوهراتون ازمایش اسپرم دادن؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نذر نکن عزیزم. فقط استغفار کن و اصلا هم به باردادی فکر نکن و راضی باش به الانت یهویی معجزه میشه. ذکر ...

استغفار خیلی مهمه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
میشی عزیزم ان شالله هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه توکل کن به خودش و رها کن😊

چطوری ۳۷ سالمه وقتم کمه بعد دیگه حوصله قبل رو ندارم هرچی سن بالاتر میره کم حوصله تر میشم دم اذان هستش برام دعا کن خیرببینی 

خدایاشکرت

من اینقدر آمپول زدم اینقدر قرص خوردم تو این یکسال فقط عصبی شدم همشون هورمونیه بهم میگن برو دعانویس ا ...

نه دعا نویس نرو .

نماز اول وقت با نماز شب بخوان. در قنوتش زیاددعا کن .

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.