2777
2789
عنوان

حامله نشدم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست

[QUOTE=215463101]الان هشت ماه هست اقدام میکنم ۴ماهش به خاطر کیست باردار نمیشدم الانم میگم ببرم که اینجور میکنه اره ع ...[/QUO

واقعا که خرج نمیکنه انتظار داره زودی بگیره .

بنظرم برو بهداشت محلتون تا اون برات ازمایشاتو انجام بده زیادم هزینه نمیبره . 

اگه اینو بگم که زنده نمیذارتم  میخوام بچه بیارم دیگه فکر اونو و اخلاقاش و کاراش نکنم خیلی بی د ...

من خودم ۵ ساله اقدامم و باردار نمیشم وهمه نوع ازمایش و عکس رنگی و سونو هم انجام دادم مشکلی نداشتم شوهرم هم برای انجام ازمایش باهام همکاری نمیکرد تا سه ماه پیش به زور بردمش دکتر فهمیدیم مشکل از اون بوده و الان عمل کرده 

نصف ناباروری ها مشکل از مرده

انشالله که هیچ کدومتون مشکل نداشته باشید و زود باردار بشی عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=215463101]الان هشت ماه هست اقدام میکنم ۴ماهش به خاطر کیست باردار نمیشدم الانم میگم ببرم که ای ...

فقط تیروئید دارن 😔این بار که پاک بشم میگم بابام ببرنم دیگه چاره ای نیست

[QUOTE=215463101]الان هشت ماه هست اقدام میکنم ۴ماهش به خاطر کیست باردار نمیشدم الانم میگم ببرم که ای ...

مامانت درست میگه ماه یک ماه اقدام داشتیم نشد من رفتم دکتر همه ازمایشا انجام دادم همسرمم فرستادم انجام داد .

همنجوری به تو شک میکنه توام جرعت داشته باشو به خودش شک کن .

مامانت درست میگه ماه یک ماه اقدام داشتیم نشد من رفتم دکتر همه ازمایشا انجام دادم همسرمم فرستادم انجا ...

همش رو مامانش اینا پرش میکنن دیروز خونشون بودم میگفت میخوام برام یه محمد جواد بیاری 

خیلی حرص کرده بودم جلو شوهرم اینجور میگفت

فکر میکنن من خودم نمیخوام نشسته برای من اسمم انتخاب میکنه

انشااا.. خدا به هرکی بچه میخواد بده شما الان بارداری گلم؟

انشالله

دو روز از موعدم گذشته ولی هنوز جرات نکردم بی بی چک بزنم

فکر نمیکنم این ماه هم باردار باشم چون ماههای قبل هم پیش اومده با تاخیر پریود بشم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
همش رو مامانش اینا پرش میکنن دیروز خونشون بودم میگفت میخوام برام یه محمد جواد بیاری  خیلی حرص ...

🤣🤣🤣🤣اشکال نداره عزیزم بخدا این استرست بیشتر باعث میشه نگیره به هیچی فکر نکن به حرفای همسرتم توجعه یا فکر نکن به باردار شدنت به اینده بچت فکر کن از همین الان فکر کن که وجود داره به خدا توکل کن باردار میشی .

منم این ماه میخوام اقدام کنم دعا کن واسم