بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم برا منم اینجوری بود یه هفتس هرروز بی بی میزارم روزبروز باید پررنگ بشه
فردا و پس فردا هم بزن
عزیزم مبارکه باردای عین منی بتات کمه
ولی من چن روز صبر کردم دیدم پررنگ میشه بی بی چکم
امروزم میرم آزمایش
ولی تو امروز نرو یکی دوروز صبر کن
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
بنظرم امروز و فردارو مراقبت کن کارای سنگین نکن چیزای مشکوک نخور !فردا یا پی فردا بزن دوباره شاید لقاح دیر انجام شده هورمونت هنوز کمه
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
خیره ان شالله😍 امیدوارم با خبرای خوب بیای پس فردا یه بی بی چک پررنگ بذاری یا یه ازمایش خوب
بیای بگی بچه ها بیاین تستم.مثبت شده چیکار کنم
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم