2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
من یه تی کمرنگ میبینم😶نمیدونم شاید توهمه 

😂👌

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
زود نزدی عزیز؟چقد گذشته؟

امروز موعدمه

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برآمدم دفعه اول که بیبی زدم دقیقا همین قدر کمرنگ شد تازه بعد نیم ساعت هاله انداخت. به نظر من ...

ممنونم از دلگرمی و همراهیت🙏💖

عزیزم برا منم اینجوری بود یه هفتس هرروز بی بی میزارم روزبروز باید پررنگ بشه

فردا و پس فردا هم بزن 

عزیزم مبارکه باردای عین منی بتات کمه

ولی من چن روز صبر کردم دیدم پررنگ میشه بی بی چکم

امروزم میرم آزمایش 

ولی تو امروز نرو یکی دوروز صبر کن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
امروز موعدمه

بنظرم امروز و فردارو مراقبت کن کارای سنگین نکن چیزای مشکوک نخور !فردا یا پی فردا بزن دوباره شاید لقاح دیر انجام شده هورمونت هنوز کمه 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
عزیزم برا منم اینجوری بود یه هفتس هرروز بی بی میزارم روزبروز باید پررنگ بشه فردا و پس فردا هم بزن&n ...

اره من تا پس فردا میذارم اگه پررنگ تر شد میرم 

انشاالله برای شماهم مثبته مثبته🥰😍

علایم چیا داری

منکه از دیروز کمر درد و دردای مثل اومدن پری

و لکه بینی دارم😥

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
بنظرم امروز و فردارو مراقبت کن کارای سنگین نکن چیزای مشکوک نخور !فردا یا پی فردا بزن دوباره شاید لقا ...

دقیقا 

مگه میشه ۳ تا بی بی همش مثبته کاذب شه؟

علایم چیا داری منکه از دیروز کمر درد و دردای مثل اومدن پری و لکه بینی دارم😥

صبح که از خواب بیدار میشم گرگرفتگی شدید دارم 

کمر درد 

چند روزم هست اسید معدم خیلی اذیت میکنه 

زیر دلم سمت راست تخمدانم وقتی ک حالت نشسته ام یهو پامیشم تیر شدید میکشه

دقیقا  مگه میشه ۳ تا بی بی همش مثبته کاذب شه؟

خیره ان شالله😍 امیدوارم با خبرای خوب بیای پس فردا یه بی بی چک پررنگ بذاری یا یه ازمایش خوب 

بیای بگی بچه ها بیاین تستم.مثبت شده چیکار کنم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
علایم چیا داری منکه از دیروز کمر درد و دردای مثل اومدن پری و لکه بینی دارم😥

منم از دیروز بی بی چکام مثل شما فقط هاله میندازه 

واسه منم مدیکوره

منم این ماه ۱۴روز عقب انداختم میگن عوارض واکسنه. آزمایش خونمم منفی شد اما علایم شمارو دارم بنظرتون باردارم!؟

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.