ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
توروخدا یه دکتری انتخاب کنید که براهمه چی دارو نده ضررداره برا بچه.من هرچی میگم به دکتردخترم میگه بچه گریه میکنه میگم شکمش درد داره میگه طبیعیه ماساژ بده بعضی دکترا زودی نسخه میپیچن بچه هم خوب میشه مامان باباها هم میگن عجب دکتری بود این داروها کلی عوارض دارن
عزیز این همه دارو دل درد چرا دیفن بدی شربت پدی لاکت اگه اسمش اشتباه نگفته باشم خوبه واسه نوزاد کولیک اید و کولیک ایز هم برای کولیک هس گریپ میکسچر هم فک کنم باشه به دارد خونه همین هارو بگی خودش یکی برا دل درد میده بهت اگه مثل اینجاها باشن
دختر دوم من تا وقتی شیر میخورد شبا خواب نداشتم چون گریه میکرد وبیدار میشد کلی دکتر بردم فهمیدم کولیک داره متخصص کودکان بهش گریپ واتر داد،قطره دایمتیکون هم خوبه
گرفتن آروغ. ببر تو حموم بزارش تو وان خودت حتما کنارش باش و دلشو با آب گرم ماساژ بده. دور نافشو با روغن زیتون گرم در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده. شکمشو بگیر به سمت پایین تو کف دستت و تو اتاق قدم بزن تا آروم بشه
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
شکمشو براش ماساژ بده،جهت عقربه های ساعت ،دخترم وقتی زیر چهل روز بود دکتر دارم بهش نداد گفت هر وقت گریه میکنم شکمشو با روغن ماساژ بده،پهایا یه قاشق چایخوری آب جوش نبات که ولرم باشه بهش بده،