2777
2789
عنوان

از ازدواج کردن راضی هستین یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست

عزیزم اکثرا ما ها ناخودآگاه(منظورم شما نیستین) با خیلی از خلا ها عقده ها که از کودکیمون داریم وارد رابطه میشیم فردی که میاد اون خلا رو پر میکنه ما ها فک میکنیم عاشقشیم شروع میکنیم به باج عاطفی دادن مهر طلب شدن 

بدون زنانگی عمل کردن 

وقتی دیگه بعد یمدت اون خلاها پر نمیشن رابطه به جدایی عاطفی یا فیزیکی روبرو میشع 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه عوامل موثر و ملاک هاتون رو بگید

ملاک که برای من اخلاق ونجابت وصداقت بود....الحمدالله اشتباه نکردم حدود پنج ساله که ازدواج کردیم ومشکلی نداریم...

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
عزیزم اکثرا ما ها ناخودآگاه(منظورم شما نیستین) با خیلی از خلا ها عقده ها که از کودکیمون داریم وارد ر ...

منم هم واقعا آسیب خورده بودم بحث مهرطلب بودن هم داشتم و این شد یه فرد نالایق وارد زندگیم کردم

منم هم واقعا آسیب خورده بودم بحث مهرطلب بودن هم داشتم و این شد یه فرد نالایق وارد زندگیم کردم

همه افراد چه خانوم چه اقا کسی که از لحاظ روانی شبیه خودش باشه رو جذب میکنه 

فرد هم مدار خودش رو

خوب میتونین رو خودتون کار کنین اون مسائلتون رو تو هوشیارتون بیارین 

بپذیرین ببخشین 

دوباره امتحان کنید 

از شکست نترسین

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
اگه برگردی عقب چه ملاک های قرار میدید

از لحاظ ظاهر تناسب داشته باشیم 

اصرار به زود  ازدواج کردن نکنم

طرف مقابلم شرایط خودشو خونوادشو در نظر بگیرم چون ازدواج خرج داره

من آدمیو انتخاب کردم که دلم باهاش نبود دوسش داشتم ولی عاشقش نبودم

الانم فقط میگم من دیگه نمیتونم ازدواج کنم بخاطر همین به پسرا اهمیت نمیدم ولی علاقه ای هم به شوهرم ندارم همش تظاهر به دوس داشتن و کلی مشکلات مالی. از زندگی فاصله گرفتم شدید