2777
2789
عنوان

💖 رشته تجربی 💖

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 23 پست
وای خیلی بدم میاد

برو درسای دانشگاهی این رشته هایی که گفتم رو یه سرچ بزن نگا کن ولی خب اگه اصا نمیتونی کنار بیای برو انسانی که فرهنگیان بخونی🙄

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااا

بخدا بعد زیت رو از همون سال اول مفهومی نخونی  نمیتونی سال دوم یاد بگیری 

ببین بخدا من خودم تجربیم نمیگم نیا  بیا ولی  فیزیک شیمی  ریاضی

ک کلا ریاضه خو  زیست هم نکته خیلی داره ینی تو صرفا با حفظ کردن درسا هیچ وقت نمیتونی کنکور بدی  باید همه رو بفهمی درک کنی 

اگرم اومدی توصیم اینه ک از هم دهم  کتاب کنکوری بگیر  بشین بخو ن عین  خر تست بزن  ینی من واقعا  پشیمونم  سال اولم رو ب فاک دادم

ببین اسی

تجربی سخته خیلی هم سخته

معدل پارسال و هفتمت چند شد؟

حصوری بری بالا ۱۹ میاری؟

اگه تا اینجا اوکی هستی

بدون همه مثل تو بالا ۱۹ هستن

یعنی همه بلا استسنا خرخوووون😬

اگه دبیرستان تیز هوشان قبول بشی«تو رشته تجربی»

برو تجربی

ببین به کدوم از اینا علاقه داری

اگه به فیزیک خالی علاقه داری قید تجربی رو بزن برو ریاضی

اگه نه به شیمی هم علاقه داره برو ولی اول خودتو باور داشته باش و بگو قطعا نیتونم قبول بشم

زیست هم که بدت میاد

کلا بدبختی انه که زیست تو رشته تجربی بیشتری خودنمایی رو داره

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
میشه چجوری؟

شدنش که میشه ولی چون خودم دانشجوی انصرافی ام زیاد سررشته ندارم. مثلا به فرض علاقه دومت ادبیاته اونو برای لیسانس بخون بعد برای کارشناسی ارشد کنکور تجربی با گرایشی که مد نظرت هست رو بده 

ببین اسی تجربی سخته خیلی هم سخته معدل پارسال و هفتمت چند شد؟ حصوری بری بالا ۱۹ میاری؟ اگه تا این ...

نمیدونم والا گیج شدم اخه اصلااااا از تشریح خوشم نمیاااد 🤯🤮🤢

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ
نمیدونم والا گیج شدم اخه اصلااااا از تشریح خوشم نمیاااد 🤯🤮🤢

گیج نشو😂

معدل پایه قبلت چند شده؟

من خودم شاگرد اول کلاسم میترسم از تجربی

برم نتونم موفق بشم🥺

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
معدل هفتم 20 هشتم 19

خیلی خوبه

هشتم رو بخون

سعی کن تیزهوشان تجربی قبول شی

موفق باشی