2821
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 158 پست
دورت بگردم قوت قلبمممم اخه چقدر حرفات دلم اروم کرد😍😍❤🥺 کاش ادم های مهربونی مثل تو زیاد بود تو د ...

فداتشم من عزیزم خوشحال شدم که تونستم حالتو خوب کنم 

لطف داری خوشگلم توم همینطور خیلی مهربون و دوست داشتنی هستی و امیدوارم همیشه موفق باشی و به ارزو هات برسی❤️❤️❤️❤️❤️😘

🖤Baby devil is here

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیز دلم. مطمئنم باش بخاطر حسادته. یه کم فکر کن. چندین نفر همزمان اومدن و همچین چیزی گفتن! اصلا اهمیت نده! بخاطر وضعیت درسی، اشتیاق و ظاهر مناسبت دارن حسادت میکنن. اهمیت بدی باختی! من کوچیکتم ولی به عنوان کسی که چند تا پیرهن بیشتر ازت پاره کرده چند تا نصیحت دارم.

اولی: اهمیت ندادن به آدمای سمی و حرفاشونه، اگه اهمیت بدی باختی! چند سال دیگه این آدما رو حتی یادتم نمیاد. تاثیری هم تو زندگیت ندارن!!!🙂

دومی: فقط و فقط رو درست تمرکز کن و آینده‌ ات رو بساز 

سومی: زبان انگلیسیت تقویت کن 

چهارمی:  کامپیوتر و ... یاد بگیر 

پنجمی: خودت دوست داشته باش، ورزش کن ، به خودت برس و مراقب پوستت باش. ( درگیر عمل زیبایی و کارای عجیب غریب نشو، اونا فقط حواشی ای هستن که مثل باتلاق تو رو میبلعن)

ششمی: سعی کن دختر مستقل و خودساخته ای بشی 

آخری: مرنج و مرنجان، بنوش و بنوشان 

موفق باشی ❤️❤️❤️

شاید حسودن چخبره همه دست به دست هم دادن این حرفا رو بهت زدن سوختن از حسادت فکر کنم 

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
اره نمیشه عکس گذاشت پوستم گندمیه و صورتمم تو پر و استخونی نیست لبای کوچیکی دارم بینی نسبتا کوچیک&n ...

ببخشید یه لحظه این پیامو برام ریپ زدی من حواسم نبود نخوندم 🙏 بعدش گفتی اسلاید ۵ هستش اون موقع فهمیدم

ااا خیلی خوشگلی کهههه ، شک ندارم صد درصد ، قلبتم مهربونه از نوع صحبت و طرح حرف زدنتون مشخصه 

ببین عزیزم میدونم شاید یکم سخت باشه این حرفارو آدم می‌شنوهه به دل نگیره ولی واقعاااا برات مهم نباشه چون الکی میگن ، انگار فقط می‌خوان یه چیزی بگن دل خودشون خنک بشه 

منم یبار سال هشتم اینا که بودم یکی اومد بهم گفت تو کراشیا ولی حیف پوستت سیاهه ، در واقع من پوستم سیاه یا سبزه نیست اصن اگرم باشه خیلیم این رنگ پوست قشنگیه ، در واقع منم مثل شما گندمیه پوستم یا یسری اوقات صورتم سفید میشه 

من یه دوستی داشتم به اسم نسترن هم اتاقی بودیم این ازوقتی منو دید همش قیافمو مسخره میکرد هز کاری میک ...

اا واقعا ، عجب ، نمی‌دونم چرا یه حسی بهم میگه چشاتون ابیه

استارتر منم روز عروسیم تعریف از خود نباشه این قدر خوشگل شده بودم و مراسمم عالی بود ، نمیدونی تو همون مجلس همش بهم میگفتن چرا خسته ای بی حالی چی شده شام عروسی بد شده و هزار تا ایراد دیگه 

بعدا فهمیدم تا دو سه سال به خدا عروسیم نقل مجلس غیبتاشون بوده 

خوهر زاده شوهرم هم خیلی خوشگله و گندمی هست و بینی کوچولو ، تو خیابون پسرا ازش خواستگاری میکردند از کلاس دهم ولی دوستاش از حسودی همش بینیشو مسخره میکردند 

مطمین باش عالی بودی که اینجوری چند نفری ریختند روت 

اصلا محالشون نکن 

اا واقعا ، عجب ، نمی‌دونم چرا یه حسی بهم میگه چشاتون ابیه

نه نیس

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
واییی آرهههه حتما عزیزممم خیلی خوشحال میشم 😍😍😍بهم پیام بده لطفا تا از هر اپی گفتی همراهی کنیم&nbs ...

وای سلام منم یازده تجربیم منم ببدید تو گروه تون بشم اکیپ ۳ نفره عشقا😍😍😍

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩

اونا شعورشون کم بوده شما به دل نگیر 

سخیف ترین کار تمسخر آدما به خاطر قیافه، پدرومادر ومحل تولده. چون اینا دست خود آدم نیست

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

بنظرم قلب و باطنت و مخصوصا قیافه خوشگلی داری ♥️😍

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

احتمالا خیلی خوشگل دیدنت فشار اومده بشون

مطمئن باش اگر ب چشمشون زشت بودی دورتو میگرفتن و سعی میکردن بات دوست شن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792