2821
2789
نه دیگه اول خانواده بعد شما  شمایی که گفته یعنی من  اول خانوادشو دوست داره    

بیخی بابا

ی بار ی موقعیت اینجوری پیش اومد اول بگو خونوادم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیخی بابا ی بار ی موقعیت اینجوری پیش اومد اول بگو خونوادم

اخه کلا شوهرم سرد هست با من الان فکرشو بکن منو حساب کرده قند تو دلم اب شده ولی بازم اول خانوادشو گفته ولی من خودمو با کلمه شما اروم میکنم که منیم وجود دارم

اخه کلا شوهرم سرد هست با من الان فکرشو بکن منو حساب کرده قند تو دلم اب شده ولی بازم اول خانوادشو گفت ...

چرا سرده؟

پس چراازدواج کرد ؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
مرسی عزیزم اینم راه خوبیه اخه خیلی بهش توجه میکنم یک بار خانوادمو اول بگم میفهمه

کتاب زنان زیرک رو بخون

تو همین نی نی سایت سرچ کن

ی تاپیک هست لینک دانلودشو گذاشته

میگه بجز تو کیو دارم مگه ؟ 

بعد خیلی اصرار کنم خیلی اصرار کنم میگه خواهرم 

سر کاره پیام قبلیمو دیر جواب داد بعدم گفت من باید سریع برم 

دیگه نمیخوام بهش پی ام بدم قهرم فعلا

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
چرا سرده؟ پس چراازدواج کرد ؟

چون ازم درخواست داره تغییر کنم من اخلاقام دقیقا برعکس ظوهرمه ولی میگن با محبت خوار ها گل میشوند درسته من دارم همین کارو میکنم

چون ازم درخواست داره تغییر کنم من اخلاقام دقیقا برعکس ظوهرمه ولی میگن با محبت خوار ها گل میشوند درست ...

اشتباه میکنی

کتابی ک گفتم حتما بخون

اوه چه بد  ولی منظورش تویی دیگه عزیزم

اره دیگه بعضی سوال هارو میگه بدیهیه نپرس دیگه 

هرچی هم بگم نیاز دارم بشنوم انگار با دیواری 😂😂😂 ولی خدا نکنه خودش یه چی بخواد

صبح تاحالا هی پیام میده من چیه توام ؟ مثلا من باید بگم قلبمی ، عشقمی ، جوجمی ، فلانی  ، بهمانی 

منم هی نمیگم 😂😂😂 باورت میشه بالای ۳۰ بار این پیامو تکرار کرده تهشم قهر کردم گفتم من خوابیدم شب بخیر 

گفت خب صبح که بیدار شدی واسم بنویش چیتم 😂😂😂 یکی نیست بهش بگه ول کن ناموسا

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...