2777
2789

بخدا نوزادم دارم نمی تونم بشینم شیر بدم از بس میسوزه نمیدونم چرا آخه من ک همش عذر میخوام اسهالم یبوست ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه ازپشت داشتی؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

برنج کم بخور سردی کم بخور یکم کره رو ترجیحا محلی فرم بده تقریبا نازک تر از مداد رنگی باشه حدود دوسه سانته رو برش بزن بزن به اون ناحیه دردت رو کمتر میکنه مال منو که جواب داد بعد پماد دِ پی استفاده کن

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻

یه کاری بهت میگم زودی خوب میشه، عنبر نسارا از عطاری بگیر، توالت فرنگی از اینا که نصب نیست داری؟ عنبر رو دود کن بزار زیرش که سوراخ داره بعد خودتم بشین روی توالت 20 تا نیم ساعت بشین دودش بره به مقعدت باید دود کنه و گرم باشه 

برات کامل توضیح دادم که راحت و آسوده بدون دکتر رفتن خوب بشی ایشالا 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
یه کاری بهت میگم زودی خوب میشه، عنبر نسارا از عطاری بگیر، توالت فرنگی از اینا که نصب نیست داری؟ عنبر ...

این عنبرنسا واقعن انقد تاثیر داره ؟ نکنه عفونت بکیرم میترسم ی بلایی سرم بیاد

این عنبرنسا واقعن انقد تاثیر داره ؟ نکنه عفونت بکیرم میترسم ی بلایی سرم بیاد

عفونت نه بابا این داروی گیاهی هس بعدم فقط دودش میره بالا، میخوای بازم از دکتر کسی بپرس 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792