2777
2789
اوهوم خوب نوشتی ولی کار ب عاقلانه بودنش نکن هررررچی ک عشقته تا جایی ک میتونی باورش کنی رو بنویس  ...

برام‌توضیح میدی کامل؟

لطفا برای رسیدن به خواسته هام برام یه توحید بخونید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دورت بگردم اخه تقصیر تو ک نیس عزیزدلم فدای سرت فدا یک تار موت مهم اینه تونستی بازم پیدام گنیییییییی☺ ...

استاتر جونم اگر بخوام کل ویژگی های شوهر آیندم رو بنویسم کل ویژگی ها حتی جنس موش 

باید چجوری بنویسم که بشه؟

یه خاطره میگم یه ویدیودرموردقانون جذب دیدم که میگفت ازچیزای کوچیک جذب کن به انوان تمرین منم گفتم اوکی بزارامتحان کنم بعدتصورکردم که توخیابون ۵۰۰تک تومن پیداکردم میخواستم امتحان کنم ببینم واقعیه دوروزبعدش رفتم بادوستام بیرون موقع برگشت طوفان اومد ۲۰۰تک تومن بادزداومدجلوپام😂😂بعدیه بارم برگشتم گفتم خدایاشکرت که گوشی خوبی دارم همون روزگوشیم سوخت😂😂😂پشمام ریخته بودگفتم شایدشکرگزاریم برعکس جواب داد دوماه بعدبهترازمدل قبلی خریدم 

واقعا فقط باید فکر کنیم به اون چیزی که میخوایم ؟؟😳😳

اره باید فکر کنی 

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

استاتر جونم اگر بخوام کل ویژگی های شوهر آیندم رو بنویسم کل ویژگی ها حتی جنس موش  باید چجوری بن ...

جنس مو؟

اوم خدایی دبگ ب جنس مو و پوستش فک نکردم مثن نگا تو کله فرفری دوس داری مینویسی موهاش فر باشه فر ریز باشه پرپشت باشه رنگش مشکی باشه(بعنوان مثال)منظورت اگ جنس مو خشکی یا چربی هست دیگ در اون حد نیار نیی بنظرم😂😂

جنس مو؟ اوم خدایی دبگ ب جنس مو و پوستش فک نکردم مثن نگا تو کله فرفری دوس داری مینویسی موهاش فر باشه ...

🤣🤣🤣مثالی گفتم‌گل قشنگم