2777
2789
عزیزم امضاتوخوندم من رشتم ریاضیه میخام فرهنگیان بیارم من ارادم خیلی کمه اصن میرم سر درسیا خوابم میاد ...

منم مثل توام

ولی باید شروع کرد 

هدفتو واسه خودت مشخص کن و به خاطره هدفت برو جلو

روزای اول کم درس بخون و رفته رفته به ساعت مطالعت اضافه کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم امضاتوخوندم من رشتم ریاضیه میخام فرهنگیان بیارم من ارادم خیلی کمه اصن میرم سر درسیا خوابم میاد ...

سلام

پیشنهادم اینه که اول یه برنامه خوب بچینیدوتوش درسایی که چه ضعیف چه قوی هستیدبزاریداگردانش آموزیدکه طوری بزاریدکه باکلاساتداخل پیدانکنه فارغ التحصیلم باشیدچه بهترراحت تره کارتون ووقتتونم بیشتره بعدتنوع داشته باشه برنامتون وبهشم پایبندباشیدچون تازه میخواییدشروع کنیدازپایتون  اطلاع ندارم چطوره  ولی باتایم مطالعه کم شروع کنیدکم کم ببریدش بالایهونبریدش بالاکه بعدسنگ بزرگ نشونه نزدنه کم کم ببریدبالاویواش یواش بریدجلوتست زدن روتوی برنامتون قراربدیدمطالعه بدون تست به هیچ دردی نمیخوره اشکالاتتون روپیداکنیدوسعی کنیدتوی هردرسیه رفعش کنیدبعداینکه اگربتونیدآزمونم شرکت کنیدکه عالیه چون بافضای کنکوروتست هاوسئوالات هم آشنامیشیداگرنه دفترچه آزمون های آزمایشی تواینترنت زیاده همونارودانلودکنیدوبخونید.

یه چیزی دوستانه بگم اگردوستش داری هدفتوبراش بجنگ به حرف هیچکسم گوش نکن مامسیرمون خیلی طولانیه پس بایدسختی بکشیم تابتونیم بهترین هاروبدست بیاریم=)

تایم استفاده ازگوشی هم کم کن کم کم بنظرم هرچی ازفضای مجازی وتلفن تودوره کنکوردورباشی بهتره

این روزاهم میگذره انشالله سال دیگه این موقع پیگیرکارای استخدامت باشی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

سلام پیشنهادم اینه که اول یه برنامه خوب بچینیدوتوش درسایی که چه ضعیف چه قوی هستیدبزاریداگردان ...

ممنونم ازت عزیزم..من دوستا پست کنکورم سال اول هیچی نشدم سال دوم امار اوردم انصراف دادم امسال محروم شدم موندم ۱۴۰۱که کنکور بدم راستش فک کن صفرم میتونم ینی؟

ممنونم ازت عزیزم..من دوستا پست کنکورم سال اول هیچی نشدم سال دوم امار اوردم انصراف دادم امسال محروم ش ...

من تاجایی که شنیدم رفع محرومیت میشه کردکه

خوبه فارغ التحصیلیدوقت زیاده تاسال بعد

کنکورریاضی میدیددرسته؟همه آدمابالاخره صفرهستنداولش ازیه جایی بایدشروع کنیم دیگه=)

میشه برنامه خوب بریزیدوبخونید

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من تاجایی که شنیدم رفع محرومیت میشه کردکه خوبه فارغ التحصیلیدوقت زیاده تاسال بعد کنکورریاضی میدیدد ...

اره کنکور ریاضیم...محرومیت فک کنم یک ساله من پرسیدم که برا من گذشت ۹۹کنکور دادم دیگه ۱۴۰۰محروم بودم موند ۴۰۱

اره کنکور ریاضیم...محرومیت فک کنم یک ساله من پرسیدم که برا من گذشت ۹۹کنکور دادم دیگه ۱۴۰۰محروم بودم ...

آهان پس انشالله1401

ازالان بایدشروع کرده دیگه 7ماه وقته