2777
2789
نه اگر پسره پرو باشه عین خیالش نیست.زمانی ادب میشدن ک حبس داشتن

بخاطر کرونا برداشتن نه؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون دعا نویس واقعیه میگه برم میگم نمیدونم

یه تیر تو تاریکیه من اعتقاد دارم ولی نه پیش هر ادمی....یکی نوازنده گیتار بود بعد یهو رفت دعا نویس شد😅از اشنایان نبود ولی شنیدم.منظورم اینه هرکسی نمیتونه دعانویس باشه 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

می‌تونه بذاره اجرا 

احضاریه می‌ره واسه پسره 

چیزی به اسمش نباشه و دوتا شاهد بیاره که نداره 

واسش قسط بندی میکنن 

قسطش هم نریزه واسش باز اخطار یا احضاریه می‌ره اونم باز میاد میگه ندارم و می‌ره 

همین چرخه ممکنه چند سال هم طول بکشه 

تازه به ازای هر سکه که اجرا می‌ذاره باید خانوم پول و پرداخت کنه که واسش اجرا بذارن

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
نه بابا قبل اونم بود...دیگه بعدش به مراتب جدی ترم شد .حتی تا کلانتری نمیبرنش

اره منم با شوهرم اختلاف شدید داریم تو تایپکام هست...اصلا ذره ای از مهریه نمیترسه من یه خونه گرفته بودم اون موقعه ازش فروشنامه ش به اسم منه حالا زده زیرش میگه تو پولشو ندادی منم دراصل ندادم فقط یکم طلا دادم با خونه نیمه کاره بود اماده کردم حتی عکس اون موقعه خونه رو دارم که بلوکی بود.پشتم یکم به اون گرمه پناه برخدا انشالله رای به نفع من صادر شه

ازکجا باز دعانویس واقعی پبداکنه میگن دعا نویس میگیره

نمیدونم والا دعانویس خوب و نفسش حق باشه من ندیدم تاحالا

می‌تونه بذاره اجرا  احضاریه می‌ره واسه پسره  چیزی به اسمش نباشه و دوتا شاهد بیاره که ندا ...

اره تازه زن باید کلی خرج کنه