2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂من که همیشه دعوامون بشه بلاکش میکنم اما ایندفعه اون زد بلاکم کرد میخوام خفش کنم😑

توام مثه دوست منی اونم همیشه رلشو بلاک میکنه هرچی میگم نکن گوش نمیکنه اینجوری پسره هم بلاکتون میکنه روتون توروی هم بازمیشه 

چه کاریه هموبلاک میکنین بعددوباره هموازادمیکنین

اصلا چجوری دلتون میاد اونیکه دوسش دارینو بلاک میکنین

توام مثه دوست منی اونم همیشه رلشو بلاک میکنه هرچی میگم نکن گوش نمیکنه اینجوری پسره هم بلاکتون میکنه ...

خب چیکار کنم کلی پیام میده منت کشی کنه منم اونموقع اعصاب ندارم میترسم چیزی بگم ناراحت شه میزنم چندساعت فقط بلاک میکنم😂

خب چیکار کنم کلی پیام میده منت کشی کنه منم اونموقع اعصاب ندارم میترسم چیزی بگم ناراحت شه میزنم چندسا ...

گلی اونموقع گوشیتوبزارکنار سمت گوشیت نرو یاگوشیتوخاموش کن ولی بلاک نکن بلاک کنی طرفت سردمیشه ازت

گلی اونموقع گوشیتوبزارکنار سمت گوشیت نرو یاگوشیتوخاموش کن ولی بلاک نکن بلاک کنی طرفت سردمیشه ازت

اون سرد نشه من که دیگه بریدم ازش

تحمل ندارم امسال فقط دعوا داشتیم سال خوبی نبود برامون حتی سالگرد آشناییمون هم دعوا کردیم یه ماه قهر بودیم

اون سرد نشه من که دیگه بریدم ازش تحمل ندارم امسال فقط دعوا داشتیم سال خوبی نبود برامون حتی سالگرد آ ...

دل بزرگی داری که میخای ازش ببری.منکه فکرشم نابودم میکنه چه برسه به اینکه بخام ازش ببرم

دل بزرگی داری که میخای ازش ببری.منکه فکرشم نابودم میکنه چه برسه به اینکه بخام ازش ببرم

جای منم بودی دل می کندی

یه سال فقط دعوا داریم قهرامون قبلا به یه ساعت نمیکشید الان یه ماه دوماه قهر می کنیم😕😑💔

رابطمون مجازی اما این سه سال و فقط باهم بودیم و زندگی کردیم 😢