2777
2789
بعد برا پشت کنکوریا چطوره؟

فرقی نداره نظام کلا یکیه نظام قدیم و جدیدی وجود نداره که بخوان متفاوت پیش ببرن...پشت کنکوری هم فرقی نداره میخاد جدید باشه یا قدیم...1402 فقط دروس اختصاصی رو خواهد داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بنظرم خیلیم بهتر میتونن نتیجه بگیرن..چون عمومی ها یه جورین که اکثرا میتونن بزنن ولی اختصاصیا ...

نه اتفاقا عمومی خیلیا هستن کم میزنن یا تمرکز میکنن فقط روی اختصاصی‌ در کل این شکلی بشه نمیان مسلما تخصصی راحت بدن می‌تونه تعداد سوالاشون بیشتر یا سخت تر بشه اگر عمومی بخواد حذف بشه معدل هم شصت درصد قطعی میشه که خودش خیلی بده اینجوری باید درصدای خیلی بالا زد که وارد دانشگاه خوب و رشته خوب شد اگر معدلت تازه به اون دانشگاه بخوره 

فرقی نداره نظام کلا یکیه نظام قدیم و جدیدی وجود نداره که بخوان متفاوت پیش ببرن...پشت کنکوری هم فرقی ...

اصلا اگه بخواد همچین چیزی باشه که نمیشه.ممکنه یه سال راحت تر بوده باشه بعد بیان اینا رو باهم بسنجن؟ بخدا مسئولین ما اصلا عقل ندارنا

اصلا اگه بخواد همچین چیزی باشه که نمیشه.ممکنه یه سال راحت تر بوده باشه بعد بیان اینا رو باهم بسنجن؟ ...

از لحاظ نداشتن عقل که بله ندارن!امسال با اون سوالای ریاضی ما به فنا رفتیم اصلا...خیلی ها هم که کلا از زندگی ناامید شدن...یه سوال ریاضی از ازمون های حسابداری بود اگه اشتباه نکنم...کپپی اونو گذاشته بودن برا کنکور 1400 بدون اینکه حتی جای گزینه هام عوض کنن

بچه ها من پس فردامیرم اموزش و پرورش قطعی میپرسم اصن نمیدونم بشینم براامسال بخونم ترمیم معدل کنم یاای ...

اگر وقتش داری الانم خوب وقت هست بشین برای همین ۴۰۱ بخون که تموم شه

از لحاظ نداشتن عقل که بله ندارن!امسال با اون سوالای ریاضی ما به فنا رفتیم اصلا...خیلی ها هم که کلا ا ...

من خودمم 1400 کنکور دادم.اره افتضاح بود سوالای ریاضیش ..من همیشه درصد ریاضیم خوب بود به زووور تونستم تو کنکور 1400 ، ریاضی 15 درصد بزنم.

بچه ها من پس فردامیرم اموزش و پرورش قطعی میپرسم اصن نمیدونم بشینم براامسال بخونم ترمیم معدل کنم یاای ...

کم وقای نیس بخون تابیاری۱۴۰۱؟؟چند سال عمر میکنی ی سال دیگم بزاری برای کنکور؟

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
من خودمم 1400 کنکور دادم.اره افتضاح بود سوالای ریاضیش ..من همیشه درصد ریاضیم خوب بود به زووور تونستم ...

من ریاضی زیاد نخونده بودم دیدم سخته گفتم تو نخوندی سخته🤣🤣 بعد اومدم بیرون دیذم ن همه میگن سخته

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)