2777
2789
عنوان

زندگی مستقل👸🏼

3225 بازدید | 28 پست

شما خودتون یا دوستاتون‌یا‌اطرافتون خانم‌یا‌دختری‌مستقل‌زندگی میکنه؟‌چند‌سالشه‌تقریبا

‌فامیل پشتش حرف میزنن؟به‌نظرتون‌ سخته‌؟‌

خانوادشو‌چطور‌راضی‌کرد؟

تایید میکنین اینکارو یا نه

اره

چرا حرف بزنن؟ :/

خانوادمون فضول نیستن خدا رو شکر هر کس راه خودشو میره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اوونا که طلاق گرفتن اره 

اوونا که مجرد هستن مگه اینکه با خانواده تو یه شهر نباشن 

حتی دوستم که ۴۱ سالشه و مجرد با مادرشه 

ولی‌خونه مجردی هم داره 

دندون پزشکه و مشکل مالی هم نداره 

از ۲۰ سالگی مستقل شدم الان ۲۶ سالمه 

نه اصلا خانوادمون اونجوری نیستن 

چه پدر و مادرم چه اقوام

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

من دانشجو بودم ۶ سال مستقل شهر دیگه بودم

بعدشم ازدواج کردم راه دور

اما اصلا تایید نمیکنم و نمیذارم دخترم مستقل بشه

شاید یه محدودیت هایی باشه اما خانواده و مهر و محبت و پشت و تکیه گاه داشتن 

حتی اینکه میای خونه کسی هست جواب سلامت رو بده غنیمته

حسرت زندگی با خانواده و دیدن مادرم رو دلمه

از ۲۰ سالگی مستقل شدم الان ۲۶ سالمه  نه اصلا خانوادمون اونجوری نیستن  چه پدر و مادرم چه ...

خوشبحالت 🥺طلاق گرفتی جدا شدی یا مثل خارجیا گفتی میخوام جدا زندگی کنم اونام گفتن باشه😂

من دانشجو بودم ۶ سال مستقل شهر دیگه بودم بعدشم ازدواج کردم راه دور اما اصلا تایید نمیکنم و نمیذارم ...

اگه همون خانواده میشدن آیینه دق و نمیزاشتن مستقل باشی اینو نمیگفتی