2777
2789

دوستان صبحتون بخیر، بخدا ممنون میشم هر کی میتونه راهنماییم کنه خیلی وقته دوست دارم نقل مکان کنم لاهیجان، داخل شهر، خونه هاش گرونن و اگه هم حساب کتابامون رو بکنیم نهایتش متراژ زیر 200 متر اون هم در اطرافش بخریم، حالا فداتون بشم دو تا سوال دارم روستایی میخوام نزدیک ترین باشه به شهر لاهیجان و مهاجرپذیر و سوال دوم کسی هست از لاهیجان زمین ارزون با متراژی که گفتم سراغ داشته باشه،  اگه سراغ داری با ذکر قیمتش بهم بگی، دیوار زیاد نگاه میکنم همش دلال بازیه املاکی هم رفتم یه ماه پیش وقتی لاهیجان بودم، یه چیز دیگه اونایی که میان میگن دلت خوشه داری زمین میخری و نفست از ...، فدای چشای خوشگلشون بشم اونا نیان

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=215216887]ما زمین داریم ولی لاهیجان نیستیم🤪🤪🤪[/QU

برا استان گیلانی

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
ما زمین داریم ولی لاهیجان نیستیم🤪🤪🤪

فک کنم یه نیگاه کردم برا گلستانی، شمال همه جاش قشنگه ولی من چون زیاد لاهیجان میرم احساسم اینه که اگه برا زندگی برم اونجا زود عادت میکنم

فک کنم یه نیگاه کردم برا گلستانی، شمال همه جاش قشنگه ولی من چون زیاد لاهیجان میرم احساسم اینه که اگه ...

انشالله یه ویلای خوب پیدا کنی نا رو هم دعوت کنی 

اره جای ما هم قشنگه ولی خب ما اینقدر جنگل و اینا دیدیم عادی شده زندگی روستایی دوست ندارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

[QUOTE=215222724]انشالله یه ویلای خوب پیدا کنی نا رو هم دعوت کنی  اره جای ما هم قشنگه ولی خب ما اینقدر جنگل و ا ...

ممنونت گلم، خدا کنه جور بشه برم لاهیجان،بخدا اینقد مهمون نوازم قدم رو چشمام

عزیزمیشه درخواستمووقبول کنی سوالی بپرسم ازتت بعد دلت خواست لغوبزن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزمیشه درخواستمووقبول کنی سوالی بپرسم ازتت بعد دلت خواست لغوبزن

سلام قشنگم در خدمتتم

سلام قشنگم در خدمتتم

درخواست دادم‌بهت عزیز قبول کن تو خصوصی بپرسم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
درخواست دادم‌بهت عزیز قبول کن تو خصوصی بپرسم

فدات عزیزم قبول کردم

سلام منم یک راهنمایی توپ بهت میکنم بیا خاص تا بهت بگم چون حوصله ام نمیکشه حجوم بیاد بهم دروغ میگم اگ ...

سلام دوست جدید نازنینم، باشه حتما