دوستان صبحتون بخیر، بخدا ممنون میشم هر کی میتونه راهنماییم کنه خیلی وقته دوست دارم نقل مکان کنم لاهیجان، داخل شهر، خونه هاش گرونن و اگه هم حساب کتابامون رو بکنیم نهایتش متراژ زیر 200 متر اون هم در اطرافش بخریم، حالا فداتون بشم دو تا سوال دارم روستایی میخوام نزدیک ترین باشه به شهر لاهیجان و مهاجرپذیر و سوال دوم کسی هست از لاهیجان زمین ارزون با متراژی که گفتم سراغ داشته باشه، اگه سراغ داری با ذکر قیمتش بهم بگی، دیوار زیاد نگاه میکنم همش دلال بازیه املاکی هم رفتم یه ماه پیش وقتی لاهیجان بودم، یه چیز دیگه اونایی که میان میگن دلت خوشه داری زمین میخری و نفست از ...، فدای چشای خوشگلشون بشم اونا نیان
مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
عزیزمیشه درخواستمووقبول کنی سوالی بپرسم ازتت بعد دلت خواست لغوبزن
خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.