2777
2789
عنوان

من عقدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ضعیفه که اون اوایلم باید ضعیف میبود خیلی ازش دلخورم

نمیدونم، ولی یکجا یه متنی خوندم ‌که می‌گفت مردها بعد از اینکه ازدواج می‌کنند همه چیز برایشان تمام می‌شود و زنها تازه شروع می‌شود.  بهتره هردوتون همو درک کنید

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

عزیزم طبیعیه

من که ۱۵ سا پیش ازدواج کردم همین مدلی بود

الان تقریبا ۵ ساله شدیدا بهم وابسته شده

بعد عروسی خوب میشه

درگیری ذهنیشون زیاده منتها بروز نمیدن

توام بیخیال شو خودش خوب میشه

ولی از مهربونی و صمیمیت خودت کم نکن

چند روزه خیلی دلم گرفته ای کاش یکم باهام حرف میزدید

عزیزم یه نصیحت اگر سه تا بچه قدو نیم قدم داشتی واسه طرف نباید زیادی باشی ینی این که خیلی بهش بچسپی همیشه سعی کن تشنه ت بشه سعی کن دلش تنگ بشه نمیگم سرد شو اتفاقا اخلاقتو ده برابر خوب کن از خاطراتتون بگین ولی خواستار دیدار نباش اگه گفت بریم بیرون یه چن روزی بهونه بیار بگو عزیرم امروز فلانو کارو دارم فلان جا میخوام برم خیلیم با زبون خوش خلاصه ی کلام خواستنی باش ولی زیادی در دسترس نباش

عزیزم یکم دور شو بیاد سمتت

خیلی ن هااا کم

گل قشنگم برام رای میدی؟😕

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜