2777
2789
خب بالاخره مشکلات خودشو داره تنهایی یه دفعه دزدی چیزی زد خونت

دیگه تمام اینا وجود داره 

هم برای زندگی خانوادگی هم مجردی 

اره میدونم هر چیزی مسائل خودشو داره 

خستم از خانواده 

از درک نکردن.

سرزنش و...

جهنمه دوسال دارم تحمل میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه تمام اینا وجود داره  هم برای زندگی خانوادگی هم مجردی  اره میدونم هر چیزی مسائل خودش ...

اگه اینطوریه جدا شو  

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
اگه اینطوریه جدا شو  

اره تا یکی دوماه دیگه اوکی میشم.

تو این دوسال هیچی نگفتم ساکت 

هرکس هرچی خواست گفت 

تحقیر توهین 

دیگه برام اهمیت ندارن.

الآنم صبح میرم شب میام خونه و فقط میخوابم

فعلا یک مدت با دوستات برو مسافرت شاید از سرت افتاد روحیت عوض شد

زندگی جهنم میکنن برای آدم.

اون روز بمن میگه شاید خانواده دوستت نخوان دخترشون با تو باشه 

گناه من چیه حالا؟!!!

چون جدا شدم.

ازدواجی ک انتخاب خودشون بود و اجباری

پسری؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
نه:////

برای دختر سخته،سعی کن تحمل کنی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
زندگی جهنم میکنن برای آدم. اون روز بمن میگه شاید خانواده دوستت نخوان دخترشون با تو باشه  گناه ...

اگه شرایطشو داری که حتما جدا شو من با اینکه خانوادم خوبن تقریبا بازم دوست دارم مستقل باشم .. کلا استقلال داشتن خیلی حس خوبی داره چه خوبه که میتونی روی پای خودت وایسی

لااقل یه جوری باشید که اگه تصمیم گرفتیم مثل خودتون باشیم بتونید تحمل کنید :)
اره تا یکی دوماه دیگه اوکی میشم. تو این دوسال هیچی نگفتم ساکت  هرکس هرچی خواست گفت  تحق ...

می فهمم من یه جور نگاه میکنن انگار نون خور اضافم ولی من شاغل نیستم نه پس اندازی نه درآمدی تنها راهم ازدواجه

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
می فهمم من یه جور نگاه میکنن انگار نون خور اضافم ولی من شاغل نیستم نه پس اندازی نه درآمدی تنها راهم ...

نه من خداروشکر کار خودمو راه انداختم 

دنبال یه کاری برو 

اینجوری خیلی سختت میشه

من با خونواده مشکل داشتم  هشت سال جدا زندگی کردم اخرش برگشتم دوباره تو خونه الان تو اتاق خودمم تو این هشت سال خیلی بد گذشت من کلا از شهر خودمون رفتم یه شهر دیگه   با خونواده زندگی کردن سخته میدونم ولی مجردی زندگی کردن خیلی سخت تره