2789

یاسمن که قشنگه هرکی گفته قشنگ نیست بگو مهم خودمم وهمسرم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

مهم اینکه خودتون دوست داشتین، هرکیم گفت بگو سلیقه ها که شبیه هم نیست منم از اسمی که شما واسه بچت گذاشتی خوشم نیومد

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی انتخاب کردید یعنی از این اسم خوشتون اومده چرا نظر بقیه انقد برات مهمه دوست ندارن صدا نکنن دخترتون رو 

چرا میدون میدید برای یه عده که کاری جز تحمیل عقایدشون ندارن 

برای اسم دختر منم خیلی ها خیلی حرف ها گفتن ولی برام مهم نیست و نخواهد بود

...

خیلی اسم‌ قشنگیه، بخاطر اینکه تو خوشحال شی نمیگم صادقانه میگم من واقعا خوشم میاد 

سانیا رو اصلا دوست ندارم 

یاسمن واقعا زیباست 

درضمن نظر خودت و همسرت مهمه، اونقدر زیبا صداش کن که بقیه به علاقه شما احترام بذارن و بی احترامی نکنن 

همه به نحوه رفتار و بازخورد شما نسبت ب دخترتون نگا میکنن، به دخترت افتخار کن و به اسمش همچنین

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

لابد از نظر قدیمی و جدید میگن وگرنه اسم قشنگیه بعدم هیچ وقت نزار کسی نظرشو به تو تحمیل کنه دوست داشتی بنظرت قشنگ بوده که گذاشتی وگرنه ادم بد برا بچش نمیخواد که... دوستم اسم دخترشو گرذاشته فاطمه زهرا چون هم فاطمه رو دوست داشته هم زهرا عزیزم اینجور اسمای دوتیکه بده من بهش گفتم هر دو قشنگن چه خوب بود که ی دونشو  میزاشتی اما گفت من اینجوری دوست داشتم. ی دوست دیگم گذاشته فاطمه یسنا باز اینم دوتا اسم کاملو گذاشته کنار هم که جالب نیس

قشنگه مهم خودتی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
هنوز دوماهش نشده ولی از اسمش دلزده شدم میگم کاش سانیا میذاشتم 

ساینا جالب تره تا سانیا باز ساینا رو هم میخوان بگن اسم ماشینه در صورتی که ی اسم ترکیه. بعدم یاسمن در کل بهتره در ضمن به این سادگیا نمیتونی عوض کنی فقط در ی صورت میتونی تغییر بدی که اسامی مذهبی بخوای بزاری