2777
2789
وای خیلی خوبه خوش ب حالت من چند وقته نزدم

چی نزدی ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخخخخییی🥺🥺🥺گودو

😍😍😘😘💖💖

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
این پروفایلت ذهن منو منحرف کرد این چیه اخه😅😅😅😅

به چشم قر دادن بهش نگاه کن لطفا😐🤣

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
به چشم قر دادن بهش نگاه کن لطفا😐🤣

ننننممممیییی تتتتووونننمممم 😂😂😂😂😂

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز