2777
2789
عنوان

ماموگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 34 پست
من سونوهامو و  ماموگرافی رفتم مهر ایرانیان خدایی دکتر آقازاده کارش حرف نداره خدایی من ک خیلی دو ...

سلام میشه لطف کنید درخواست دوستی قبول کنید .یه مشاوره ازتون در مورد سونو میخواستم

سلام گلم. والا من قبل عید انجام دادم الان دیگه قیمتش یادم نیست. دیگه وقتشه که برم دوباره. دفعه قبل ماموگرافی رو تابناک انجام دادم. اگر خواستی شمارشو می تونی تو گوگل پیدا کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماموگرافی چیست و چگونه انجام میشود؟ مکان شما: صفحه نخست ماموگرافی چیست و چگونه انجام… در این مقاله به آنچه باید راجب به ماموگرافی بدانیم. ماموگرافی نوع خاصی از تصویربرداری با اشعه ایکس است که برای ایجاد تصاویر دقیق از پستان استفاده می شود. ماموگرافی از اشعه ایکس با دوز پایین و کنتراست بالا استفاده میشود ، فیلم با وضوح بالا؛ و یک سیستم اشعه ایکس به طور خاص برای تصویربرداری از سینه ها طراحی شده است. درمان موفقیت آمیز سرطان پستان بستگی به تشخیص زودهنگام دارد. آنچه باید راجب به آن بدانیم نقش مهمی در تشخیص زودرس سرطان های پستان دارد و به موقع میتوان به سرعت از سرطان پیشگیری نمود. سازمان غذا و داروی آمریکا گزارش می دهد که ماموگرافی می تواند ۸۵ تا ۹۰ درصد از سرطانهای پستان را در زنان بالای ۵۰ سال پیدا کند و تا دو سال قبل از احساس آن می تواند یک توده کشف کند. قبل از اینکه زن یا پزشک بتواند آنها را احساس کند، ماموگرافی می تواند تغییرات خوبی در پستان نشان دهد. پس از کشف یک قطعه، ماموگرافی می تواند در ارزیابی توده برای تعیین اینکه آیا سرطانی است ، مهم باشد. اگر ناهنجاری پستان با ماموگرافی پیدا شود یا تأیید شود، آزمایش های اضافی برای تصویربرداری از پستان مانند سونوگرافی یا بیوپسی پستان ممکن است انجام شود. بیوپسی شامل گرفتن نمونه (های) از بافت سینه و معاینه آن در زیر میکروسکوپ برای تعیین اینکه آیا دارای سلول های سرطانی است یا خیر. بسیاری اوقات، ماموگرافی یا سونوگرافی برای کمک به رادیولوژیست یا جراح برای هدایت سوزن به قسمت صحیح در پستان در هنگام بیوپسی استفاده می شود. مرکز تصویر برداری جردن، مرکز بهترین ماموگرافی،سونوگرافی،MRI، بیوپسی در تهران است.

ماموگرافی

از این روش برای تشخیص وجود یک ناحیه مشکوک در پستان، درد در ناحیه پستان و مواردی از این دست استفاده می‌شود. این روش شامل عکس برداری اضافی از ماموگرافی است.

ماموگرافی غربالگری برای تشخیص وجود تغییرات در زنانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به تازگی دچار علائم و نا هنجاری‌هایی در ناحیه پستان خود شده‌اند. هدف نهایی از این روش ماموگرافی آن است که قبل از آن که ماموگرافی تشخیصی انجام شود، بتوان سرطان را تشخیص داد.

ماموگرافی همان طور که گفته شد یک روش تشخیصی برای سرطان پستان در زنانی است که هیچگونه علائم و نشانه‌ای از سرطان ندارند. به همین منظور پزشکان این روش تشخیصی را برای اکثر زنان به ویژه زنانی که بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند توصیه می‌کنند. این آزمایش همچنین امکان دارد برای زمانی که دچار علائم سرطان پستان هستند مناسب باشد. در حالت کلی انجام این آزمایش برای افرادی که دچار علائم زیر می‌شوند تجویز می‌شود.

• درد در ناحیه پستان
  • فرورفتگی نوک سینه
  • احساس درد خفیف و سنگینی در ناحیه سینه
  • هرگونه تغییر در اندازه، حجم و شکل سینه
  • به وجود آمدن توده متورم در سینه
  • وجود عده در سینه
  • وجود برآمدگی در زیر بغل
  • خارش و جوش در سینه یا نوک پستان
  • وجود ترشحات از نوک سینه

در صورتی که علائم و نشانه‌های بالا در شما به وجود آمده باشد، نیاز است که برای انجام معاینات و آزمایش ماموگرافی به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید