2789

اگر الان روز پیش بینی کرده بود اصلا به این دعواها اهمیت نمیدادم با خودم می گفتم همینه که هست قرار نیست هیچ اتفاق خاصی بیفته این دعوا ها اصلا برات مهم نباشه خودت قاطی نکن  بزار همش با هم بجنگن هر کسی یه حور زندگی می کنه اینام این جورین برات مهم نباشه

برای اینکه گفتی کاش ازدواج میکردم گفتم، دوما توکاری نمیتونی بکنی جز اینکه خودتو مشغول کنی و برات مهم ...

خب می خوام از دست دعوای اینا خلاص بشم برا همین میگم

وقتی پرده گوشم داره داره  میشه چه طور مهم نباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب می خوام از دست دعوای اینا خلاص بشم برا همین میگم وقتی پرده گوشم داره داره  میشه چه طور مهم ...

این دوران میگذره همه انسانها از این مشکلات براشون پیش میاد یه زمانی حتی دیگه یادت نمیاد که برای همچین موضوعی ناراحت بودی یا دغدغت بود.. 

ملکه_بانشی، درد_شرابتونم تعلیقی😐😒
اگر الان روز پیش بینی کرده بود اصلا به این دعواها اهمیت نمیدادم با خودم می گفتم همینه که هست قرار نی ...

قاطی نمی کنم خودمو

ولی بالاخره رو اعصاب ام تاثیر گذاشته

فقط سعی کن این قبول کنی اونا این جوری زندگی می کنن اما تو حاضر نیستی مثل اونا خودت  و آینده ات ...

قبل بکنم یا نکنم اعصابم خورد میشه از دعواشون 

اتفاقا خیلی درس خونم 

ولی دیگه کم آوردم 

اگه ازدواج نکنم حتما دانشگاه رو یه شهر دیگه میر م

نه عزیزم اینجوریم نیس خونه پدر هرچقدم بد باشه از شوهر بد خیلیییی بهتره تاپیکای اینجا رو بخون ازدو ...

حالا از کجا معلوم با یه آدم بد ازدواج کنم 

البته تصمیم ام عوض شد می خوام کنکور برم یه شهر دیگه دانشگاه

برو بخواب ویاد بگیر دنیا وروزای که میگذرن باید انتخاب بشن بدون راه برگشت نداری بدون برای آیندت برنامه ریزی کن یادت باشه تو زندگی خودت داری پس خودت بسازش خیلی زود رویاهات از دست میرن اگر ازدواج کنی یه آدم بیخود گیرت بیاد تمام عمرت به فنا میره از من می شنوی تا دانشگاه نرفتی فکر ازدواج نباش اصلا ازدواج کردند تا کسی که برات ارزش قائل نباش به شرایط فکرت نخوره اشتباه برو بخواب واز امروز بگو بجهنم که صداشون میاد سرم به کار خودم کار هرروزشون هست