2821
2789
عنوان

حدس کلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 314 پست
شفاف بگو

دیگه نمیتوانم بیشتر از این شفاف بگم کاربریم بفنا میره 🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میییینا خیلی خرررری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا 🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
دیگه نمیتوانم بیشتر از این شفاف بگم کاربریم بفنا میره 🤣🤣🤣🤣🤣

به جز ما چند نفر کسی نیست سریع بگو پاک کن

وسی هم ریپلای نکنه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
به جز ما چند نفر کسی نیست سریع بگو پاک کن وسی هم ریپلای نکنه

یعنی واقعا نفهمیدید پنج حرفیه 🤣🤣🤣🤣

هیچ نمیخوام اینجا بگم تو تاپیک دالتونز میگم بهت بعدا اینجا شاید بره پربازدید یا بروز شده ها😐🤣🤣 ی ...

گفتم جوابش رو قبل تر 🤣🤣🤣🤣

ما خیلی مثبتیم😂

پس اصلا دیگه نمیگم 🤣🤣🤣🤣 فاطی اگه بود مطمنا میفهمید

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز