2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست
نوبر تیکه بود؟

به شما برخورد

نوبدشون زن طلاق داه قسمتم شد

طلاقم داد

ورفت

صمن اینکه یه خدا میگفتم شوهر شوهرمیخوام

وازخدا میخواستم

وازاون چند سال منتهی به ازدواجم

ارگناهان ومجردی خسته شده بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهمممم،حالا پسره درسته دانشگا نرفته ولی خیییلی فعاله گروه کوهنوردی و ...

راستش من خودم نمونه دولتی درس میخوندم بدلایلی پیش دانشگاهی به بعدنخوندم امااطرافم همه لیسانسن والا منم دارم پوشک عوض میکنم ومدرک آرایشگاهی دارم اوناهم توخونه ازدسر وکیکشون عکس میزارن😁

حرفت خیلی درسته،ولی یکی بهم گفت پسره چ اعتماد ب سقفه معلومه خیلی خودشو قبول داره بااین حرف دودل شدم

خب بنظر شما پسری که اتعماد بنفس دارا جذاب تره یا پسر خجالتی بی اعتماد بنفس

من ب شخصه اصلا با ادم بی اعتماد بنفس کنار نمیام

شما اینقد از بالا نگاه نکن نپسندیدی رد کن

به شما برخورد نوبدشون زن طلاق داه قسمتم شد طلاقم داد ورفت صمن اینکه یه خدا میگفتم شوهر شوهرمیخوا ...

انشاا... ک خوشی و ارامش بیاد تو زندگیت گلم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

مهم آینه که پسر خوبی باشه وکوشا ،تحصیلات به چه دردی میخوره

خودمم نظم اینه ولی دوستم یهو برگشت گفت این چ اعتماد ب سقفی داره اخه،یهو ترسیدم نکنه واقعا خیلی خوذشیفته باشه🙄

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خب بنظر شما پسری که اتعماد بنفس دارا جذاب تره یا پسر خجالتی بی اعتماد بنفس من ب شخصه اصلا با ادم بی ...

ن من خودم هیچ وقت اینجوری نیستم،اتفاقا خوشم میلد ازش چون خیییلی فعاله،گروه کوهنوردی وعکاسی و کلا دیدش مثبته ب زندگی

ولی نکنه خودشیفته باشه

راستش من خودم نمونه دولتی درس میخوندم بدلایلی پیش دانشگاهی به بعدنخوندم امااطرافم همه لیسانسن والا م ...

عزیزم😍حس زندگی ب همیناست

به نظرم هرکسی با هم سطح خودش ازدواج کنه  بخصوص سطح فرهنگ دو خانواده که خیلی مهمه

از خیلی لحاظ بهم میخوریم فقط ایشون تحصیلات نداره

ن من خودم هیچ وقت اینجوری نیستم،اتفاقا خوشم میلد ازش چون خیییلی فعاله،گروه کوهنوردی وعکاسی و کلا دید ...

خب دیگ خیلیم عالی

با دید منفی نگاه نکن

شما چند وقت باهاشون رفت و امد کنی متوجه میشی خودشیفته هست یا ن

خب دیگ خیلیم عالی با دید منفی نگاه نکن شما چند وقت باهاشون رفت و امد کنی متوجه میشی خودشیفته هست ی ...

اره خب دوره اشنایی هست