2777
2789
عنوان

بچه ها تبم قطع نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 166 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

96و94 که خیلی خوبه مشکلی نداری که اکسیژن خون شوهرن 84 بود تعجب کردم روز دوم اکسیژنت پایین باشه، گلم ...

آره استرس زیادی دارم به خاطر بچم بیشتر 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

استرس نداشته باش بچه های منم دوتاشون گرفتن الهی شکر سه چهار روزه خوب شدن دارو میخوره؟ 

داروهاش امروز تموم شد اما همچنان تب داره 

نه ندارم 

اگر بتونی یه اکسیمتر بخری یا از یکی بگیری خیلی خوب میشه مقدار زیادی از استرست کم میشه اکسیژن زیر 90 خطرناکه ولی 96 عالیه من الانم که سالمم اکسیژنم 96 اگر اکسیمتر گیر آمردی 3 روز پشت هم صبح و ظهر وشب اکسیژنت رو بگیر با روز قبل مقایسه کن اگر رو به کم شدنه نشونه خوبی نیست اگر زیر 92، 90 نرفتی اصلا نترس

داروهاش امروز تموم شد اما همچنان تب داره 

دوباره ببرش دکتر بهش دارو میده، بچه های من فقط با ایبوپروفن‌ تبشون پایین می آمد استامینوفن اصلا اثر نداشت آزیترو هم دکتر داد خوردن الهی شکر خوب شدن

دوباره ببرش دکتر بهش دارو میده، بچه های من فقط با ایبوپروفن‌ تبشون پایین می آمد استامینوفن اصلا اثر ...

آره از همینا به پسر منم دادن 

آره از همینا به پسر منم دادن 

نگران نباش فقط تقویت کن آب سیب و آب هویج عالیه آب پرتقالم اگر معده ات رو اذیت نمیکنه. سوپ بلدرچين، ماهیچه، حتما روزی یه تخم مرغ آب پز صبحانه بخور گوجه هم هر روز بخور. اسفرزه تو آب جوش بریز یه قاشق مربایی توی یه لیوان یه چند دقیقه مه موند لعاب داد بخور

نگران نباش فقط تقویت کن آب سیب و آب هویج عالیه آب پرتقالم اگر معده ات رو اذیت نمیکنه. سوپ بلدرچين، م ...

واقعا ازت ممنونم خیلی آرومم کردی استرس داشتم اما الان آرومم 🙏

امیدوارم نتیجه این کار خوبت برگرده به زندگیت ❤️

واقعا ازت ممنونم خیلی آرومم کردی استرس داشتم اما الان آرومم 🙏 امیدوارم نتیجه این کار خوبت برگرد ...

الهی شکر که آرومی دوست گلم، امروز چطوری؟ بهتری؟ اصلا به خودت نگرانی نده باید قوی باشی و اصلا نترسی

الهی شکر که آرومی دوست گلم، امروز چطوری؟ بهتری؟ اصلا به خودت نگرانی نده باید قوی باشی و اصلا نترسی

بدن درد و درد قفسه سینم برطرف شده 

اما تب و لرز دارم وقتی زیاد سر پا هستم کتف درد میگیرم 

یکم نفسمم صدا میده و سخت شده و سردرد 

نمیدونم ریه ها درگیر شدن یا نه 

هوا هم بارونیه میترسم برم بیرون مریضتر شم دکتر نرفتم دوباره 

2790
2778
2791
2779
2792