خب واسه فلافل میگم عزیزم بد نمیشه؟ولی واژم جالب بود یعنی دیگه نبخ نمیکنیم
منم اولین بارمه میخوام اینجور امتحان کنم.منم اینجور شنیدم یه ربع بیست دقیقه نخود رو بپزی بعد بزاری تو اب یه روز بمونه اصلا نفخ نمیکنی.من فردا میپزم معلوم میشه درسته یانه😆😆
من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی واسشون خوراک مرغ درست کن سیبزمینی هم بزار توش آب پز شه کمینمک و فلفل و زردچوبه بزن بهش کمی ابدار باشه.با نون لقمه بگیرن .من که وقتایی که حوصله ندارم همینو میپزم.
من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
اره اره من وقتی حبوبات رو با خیار میپزم نفخ اصلا نداره.اونو امتحان کن من امتحانش کردم.یه خیار و نصف کن بنداز تو ابش بزار بجوشه و بپزه.نفخش رو میگیره.تو نت هم هست اون
😂😂😂پلو با زعفرون و زیره ، بعد مرغ ریش ریش مکنیم بهش اضافه میکنیم.
دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی) عاشق کشورمم💙افتخار میکنم که دختر روستام🕊 یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر