2777
2789
من دوازدهمم ولی بنظرم برا یازدهم ۵ تا ۶ ساعت کافیه و خوبه 

ممنونم میگن ک برای دوازدهم باید کتابارو تا قبل عید تموم کرده باشی وگرنه دگ کنکورو جا میمونی درسته؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم میگن ک برای دوازدهم باید کتابارو تا قبل عید تموم کرده باشی وگرنه دگ کنکورو جا میمونی درسته؟؟

خواهش میکنم 

نه حتما لزوم نداره تا قبله عید تموم بشن خیلیا هم هستن تا فروردین و اردیبهشت میخونن 

مهم مرور و تست زیاده 

به اسمم گیر ندید اسمه یه کاراکتره دوستان😐💔

نه اصلا درست نیست حتی یادمه رتبه یک کنکور ۹۷ بعضی درساشو آخر اردیبهشت تموم کرده بود زود تموم کردن نزار ملاک همین که بفهمی مطلب تست بزنی مرور کنی مهمه 

خواهش میکنم  نه حتما لزوم نداره تا قبله عید تموم بشن خیلیا هم هستن تا فروردین و اردیبهشت میخون ...

آها بعد دوازدهم شما دهمو یازدهمم مرور میکنی؟سخت نیست هم درسای دوازدهم هم دهم یازدهم،من شنیدم درسای دوازدهم خودش خبلیییی سخته

آها بعد دوازدهم شما دهمو یازدهمم مرور میکنی؟سخت نیست هم درسای دوازدهم هم دهم یازدهم،من شنیدم درسای د ...

بله آزمون که ثبت نام بکنی یه برنامه ی خیلی خوب بهت میدن که در کنار درسای دوازدهم دهم یازدهم رو هم میخونی 

دوازدهم شیمی و فیزیکش حجیم تره 

شیمی یازدهم رو شما خیلی خوب بخونی توی طول سال و تست بزنی ازش دوازدهم رو هم میتونی کاری نداره برات 

فقط این روزارو از دست نده آزمون ثبت نام بکن حتما و تا جایی که میتونی تست بزن که سال آخرت راحت تر باشی 

بله آزمون که ثبت نام بکنی یه برنامه ی خیلی خوب بهت میدن که در کنار درسای دوازدهم دهم یازدهم رو هم می ...

آزمون که راستش من شرکت نمیکنم ولی خب از کلاس چهارم تا سوم راهنمایب قلم چی میرفتم ولی خب شروع کردم تست زنی انشالله که بتونم از پس امسال بربیام

آزمون که راستش من شرکت نمیکنم ولی خب از کلاس چهارم تا سوم راهنمایب قلم چی میرفتم ولی خب شروع کردم تس ...

حالا شرکتم نکنی اشکال نداره ولی تستو حتما بزن انشالله که میتونی