گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 عنوان خون دماغ😭 129 بازدید | 16 پست سلااام خانما من ۴ روزه صبحا ک بلند میشم خون دماغ میشم خیلی میترسم یعنی دلیلش چیه؟ یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک 1400/08/20 | 13:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روياي_سبز عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 6183 عزيزم فشارت بالا نيست؟با قرص خاصي مصرف نميكني؟علايم ديگه اي نداري؟
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 شبا تو خواب انگشت نکن دماغت😐 😂😂😂😂💔خ میترسم😕😠 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 عزيزم فشارت بالا نيست؟با قرص خاصي مصرف نميكني؟علايم ديگه اي نداري؟ نه گلم😕 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43839 من بچه بودم زیاد خون دماغ میشدم نمیدونمم علتش چی بود .بیشتر میگن به خاطر خشکی بینیه بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 من بچه بودم زیاد خون دماغ میشدم نمیدونمم علتش چی بود . بیشتر میگن به خاطر خشکی بینیه یعنی مال همینه؟ یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43839 یعنی مال همینه؟ بیشترش همینه ولی نگرانی برودکتر حتما بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
روياي_سبز عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 6183 احتمالن بخاطره سرما و خشكي هوا بايد باشه..نگران نباشجايي از بدنت مثلن ساق پا و اينا بي دليل كبود نميشه؟🤔
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 بیشترش همینه ولی نگرانی برودکتر حتما میترسم بدم دک تر بگه چیزیته یا خطرناکه🤦♀️😐نمیدونی صبح چ کولی بازی دراورده بودم💔😂😂😂😂😠 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 احتمالن بخاطره سرما و خشكي هوا بايد باشه..نگران نباش جايي از بدنت مثلن ساق پا و اينا بي دليل كبود ن ... نه اصلا😨 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43839 میترسم بدم دک تر بگه چیزیته یا خطرناکه🤦♀️😐 نمیدونی صبح چ کولی بازی دراورده بودم💔😂😂😂😂😠 نه بابا منکه میگم زیاد میشدم بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 نه بابا منکه میگم زیاد میشدم 😁 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
روياي_سبز عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 6183 نه اصلا😨 چيزي نيست خوشگلم..من حامله بودم خون دماغ ميشدم رفتم دكتر گفتن بخاطره بارداريه اكثرن چيزه مهمي نيست ولي اگه ديدي خيلي ادامه دار شد برو دكتر ا
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 چيزي نيست خوشگلم..من حامله بودم خون دماغ ميشدم رفتم دكتر گفتن بخاطره بارداريه اكثرن چيزه مهمي ... مرسی عزیزمممم😍😍❤🥺 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک