2777
2789
عنوان

بیخود کردی اصلا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 38 پست
واح اگر تو یکی دیگه دوست داری نباید حسودیت میشد😐😂 منم پسرخالم اینکارو کرد ازش چندشم شد دعا دعا کر ...

اینوشهر مام نیست تازه ولی خیلی هوامو داشت حتی ا راه دور دلم نمیخواد ازدواج کنه 😑😂

[گاهی گمان نمیکنی،ولی خوب میشود🌿🌺●●●]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دستش که راحت شدی . خوب بود پا پیچت میشد ؟    

اره بعد میگفتن ینفر خیلی دوسش داره بعد نامزدم قدرمو بیشتر میدونست😑😂😂😂😂

اره بعد میگفتن ینفر خیلی دوسش داره بعد نامزدم قدرمو بیشتر میدونست😑😂😂😂😂

ای خدا   تصوراتت تو حلقم . فقط الان اون که رفته خواستگاریش بفهه تورو دوست داشته که میشی دختر خاله بده .  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
واح اگر تو یکی دیگه دوست داری نباید حسودیت میشد😐😂 منم پسرخالم اینکارو کرد ازش چندشم شد دعا دعا کر ...

آخ 

منم پسرخالم زنداداشش رو واسطه کرد انقد پیام و زنگ اعصابم خورد شد آخرم گفتم ببین من کلا قصد ازدواج تو فامیل رو ندارم به هیچ وجه  بیخیال شین

چند ماه بعد با یکی از فامیلامون ازدواج کردم 😂🤦🏻‍♀️

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ای خدا   تصوراتت تو حلقم . فقط الان اون که رفته خواستگاریش بفهه تورو دوست داشته که میشی دختر ...

اخ اخ ارهه فرض کن سایمو باتیر میزنه 😂😂

حالاپسرخاله شوهر من زن گرفته من دیوونه شدم ک اره عروس جدید اومده اون شیکه و جدیده و مرگز توجهه و خوش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عادی میشه واسشون بزار ی هفته بگذره