2821
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 371 پست
اینم ۱۱ حرفه 🤣

من خیلی پر تلاش بودم یه جایزه بدین بهم . .... برنامه ریزی 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستدار ناب

حرف نهمی درست بود

_ _ _ _ _ _ _ _ ا _

میتونه خوراکی باشه رنگ باشه لباس باشه اسم باشه ماشین باشه بازی ، کار

همه چیو حدس بزن

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
حالا گیتارتونما🤦‍♂️😀😂😂😂😂💔

اشتباه هیچ کدوم از حروف سرجاشون نبودن

_ _ _ _ _ _ _ _ ا _

میتونه خوراکی باشه رنگ باشه لباس باشه اسم باشه ماشین باشه بازی ، کار

همه چیو حدس بزن

دوستانم خاص دوستدار ناب

سعی تو بکن تو میییتوووونی ✌🏻😠😂😂😂😂😂😂💔

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
حرف نهمی درست بود _ _ _ _ _ _ _ _ ا _ میتونه خوراکی باشه رنگ باشه لباس باشه اسم باشه ماشین باشه ...

🤔🤔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
من خیلی پر تلاش بودم یه جایزه بدین بهم . .... برنامه ریزی 

خیلی دلم میخاد کمک کنم ولی اگه حتی یک دونه حرفش رو لو بدم یا راهنمایی کنم چیه سریع میفهمین 🤣

فقط امیدوارم تهش فحش ندین بم🤣😂🤣😂🤣

خیلی دلم میخاد کمک کنم ولی اگه حتی یک دونه حرفش رو لو بدم یا راهنمایی کنم چیه سریع میفهمین 🤣 فقط ا ...

فوشو که حتما میدیم 😈😅🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز