2821
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 371 پست
ها؟

میگم وقت خوابتع 😐🤣

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حیوونه رنگه غذاس؟راهنمایی کن😂

نمیشه

بیست سوالی که نیست لعنتی😂

هر کلمه ۱۰ حرفی که حدس زدی بهت میگم کدوم حرفش درسته و سرجاشه. مثلا

ت و ا ل ت ف ر ن گ ی

مثلااااااا

حرف اولش درسته و سرجاشه

(این مثال بود)

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
نمیشه بیست سوالی که نیست لعنتی😂 هر کلمه ۱۰ حرفی که حدس زدی بهت میگم کدوم حرفش درسته و سرجاشه. مثل ...

بیمارستانم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اشتباه بود و هیچ کدوم از حروف سرجاشون نبود😂

شهروندانما

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
دالتونزیان

😀

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک