2777
2789
عنوان

مشکل روده

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 26 پست
قطعی گفتن پولیپ سرطانی شده؟

امروز گفتن سرطان رودس 

باید سی تی اسکن بگیره و یا عمل و یا شیمی درمانی 

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
همینکه هنوز هیچی درست معلوم نیست سرمو درد آورده 

خب خداروشکر ک قطعی نیس یهو میگن اصن بدخیم نیس خوشخیمه خلاص 

ناراحت نباش اطلاعات دقیق و بفهمی که بهتره چرا جلو جلو غصه میخوری

من همش غصه داییمو میخوردم 

یهو بابای سالمم کرونا گرفت و فوت شد توی شوک موندم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز گفتن سرطان رودس  باید سی تی اسکن بگیره و یا عمل و یا شیمی درمانی

هزیزم کولونوسکوپی واسه روده بزرگه داخل روده بزرگ غده هایی درمیاد ب اسم پولیپ ک کم کم بزرگ میشه سرطانی میشه 

چنبار دیگه عکس میگیرن مطمعن بشن ک تودس بعد میفرستن واس درمان

خب خداروشکر ک قطعی نیس یهو میگن اصن بدخیم نیس خوشخیمه خلاص  ناراحت نباش اطلاعات دقیق و بفهمی ک ...

اخه شوهرم یدونه پسره خیلی دوسدار پدرشع 

پدرشم خیلی زحمت کشید براش وخیلی دست ب دامن خدا شد ک این پسرو بعد 5 دختر بهش داد 

فکر همچی داغونم می‌کنه 

خدارحمت کنه پدرتون رو 😔

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
هزیزم کولونوسکوپی واسه روده بزرگه داخل روده بزرگ غده هایی درمیاد ب اسم پولیپ ک کم کم بزرگ میشه سرطان ...

رودش سوراخع 

اخه شوهرم یدونه پسره خیلی دوسدار پدرشع  پدرشم خیلی زحمت کشید براش وخیلی دست ب دامن خدا شد ک ای ...

عزیزم از خدا میخام ک این بیماری نباشه ناراحت نباش

اگرم باشه حیلیا درمان شدن

خیلی تحقیق کردم 

عزیزم از خدا میخام ک این بیماری نباشه ناراحت نباش اگرم باشه حیلیا درمان شدن خیلی تحقیق کردم&nbs ...

مرسی فدات 

خدا ب دل شوهرم نگاه کنه ک هیچکسو نداره😔😔

همسایه ما ده سال پیش عمل کرده سالم و سلامته

پناه بر خدا 

دعا کنید لطفا 

ببین پیش یک  دکتر جراح خوب هم ببرید.اگر تهران هستید  ومیتونید 

دکتر منوچهری(شهرام) بهترین جراح کولورکتال هست که خیلی بیمارانش هم راضی هستن.خودت هم  در نت جستجو کن یا ببرید پیش ایشون یا یا یک جراح حاذق دیگه چون جراحی کامل هم خیلی در درمان موثر است.

ببین پیش یک  دکتر جراح خوب هم ببرید.اگر تهران هستید  ومیتونید  دکتر منوچهری(شهرام) ب ...

مرسی عزیزم