2777
2789
عنوان

دخترا شما از چه سنی مستقل شدید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برخلاف تو.من همیشه دوست داشتم تو تمام کارهام مشورت کنم.حتی الانم دوست ندارم تنهایی جایی برم...تا وقت ...

من به نظر خودم خیلی محدودم...بابام فقط تصمیم میگیره برام و بس....حرف خودشه...قانون ۸ شبی هم نداریم..کلا تنها بیرون نباید برم...فقط با خودشون...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
خیلی سخت میگیره؟  مثلا چن نمونشو میگی

آره..تنها و با دوستام نمیزاره بیرون برم..خونه شون نه..فقط اونا میتونن خونه مون بیان...الان به زور آوردم دورهمی فامیلی..که نمیخاستم بیام....کلا هر کاری بخوام انجام بدم نظر بابام شرطه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
فکر میکنی که اینجوری هستی  فقط کافیه یه جا  توی برنامه هات کم بیاری التماس میکنی کمکت بکن ...

خوب حمایتم کنن...ولی تصمیم برام نگیرن

من به نظر خودم خیلی محدودم...بابام فقط تصمیم میگیره برام و بس....حرف خودشه...قانون ۸ شبی هم نداریم.. ...

خب نه این اذیت میکنه...من از ۱۷سالگی کم کم ی چیزایی برام ازاد شد...میگم تقریبا تنها محدودیت این بود ک ۷شب خونه باشم.حتی دوران نامزدیم.باهاشون صحبت کن عزیزم...من تنهایی فقط مسافرت با مدرسه رفتم چندبار و بس.با تورو اینا بابام تنها نمیذاشت.میگفت خطرناکه من نمیذارم...شما چندسالته؟

هیچ وقت پدر و مادرم با من مثل بچه ها رفتار میکنن من خیلی دوست دارم که اونا با من مثل بچه ها رفتار ...

دقیقا..مثل خودمی

خب نه این اذیت میکنه...من از ۱۷سالگی کم کم ی چیزایی برام ازاد شد...میگم تقریبا تنها محدودیت این بود ...

من ۱۸ سالمه..ولی مثل بچه ها با من رفتار میکنه...بخدا جلو دوستام خجالت میکشم

از ۱۹ سالگی سفر مجردی و سر کار رفتم 

واقعا ؟چه عالی...چجوری هیچی نمیگن؟

2790
2778
2791
2779
2792