2777
2789
عنوان

اسم این رو میزارن عشق یا دیوانگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 67 پست
دیونه میشم میفزستم چون گاها یاد خوبیاش میفتم حس میکنم اینطوری شاید خوشحال شه

من دیگه حرفی ندارم، یا واقعا سنا و عقلا بچه ای یا اگه سنت بالاست عقلت بازم بچه مونده

فقط امیدوارم زودتر سرعقل بیای و خدا به خاطر ناشکریت نعمتش رو ازت نگیره

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم، چقدرررر شرایط بدیه !! درسته شما اونو دوسش داری ولی حالا به هرررر دلیلی به هم نرسیدید دیگه الآن رسما و شرعا و عرفا شوهر داری عقد دائم کردی. بشین هی با خودت تکرار کن من شوهر دارم نشد به عشقم برسم باید فراموشش کنم.این حقیقته چه دوست داشته باشی چه دوست نداشته باشی.

یه درصد فکر کن نامزدت متوجه بشه داری چیکار میکنی .

اینکه کادو براش میگیری و میگی نمیدونه تو خریدی ،اینکه براش شارژ میفرستی،اینکه به خاطر اون برا عروسیت شور وشوق نداری اسمش نه عشقه و نه دیوانگی اسمش خیاااانته خیانت.

هی اجی دلم خونه😔

نمیشه بری مشاور یکم آرومت کنه ؟رابطت با نامزدت بهتر شده؟ لعنت به اون کسایی که با احساس یه آدم بازی میکنن.اگه اون پسره آدم بود اونقدر ناراحتت نمیکرد که بخوای عجولانه ازدواج کنی و عذاب بکشی.من خودم اگه یه نفر بهم بگه دوسم نداره عمرا بخوام دوسش داشته باشم.ببین نامزدت چقدرررر دوسِت داره که با اینکه چندباری گفتی جدا شیم بازم گفته نه من دوسِت دارم.من خودم ۱۹ سالم بود عاااااشق یه پسری شدم خودت حتما تجربه کردی یکساااال تمام هر شب خوابشو میدیدم.البتا اون نمی‌دونست که دوسش دارم. غرورم اجازه نداد بفهمه.بعد یکسال صمیمی ترین دوستم بهم گفت که اون پسره ازش خواستگاری کرده. دوستم ازش خوشش نمیومد اصلا بهم گفت میخوای متوجهش کنم که تو دوسش داری؟ گفتم نه کسی که یه نفر دیگرو دوست داره من نمیخوامش. نامزدت چقدر دوستِ داره که با اینکه میدونست کسی تو قلبته باهات ازدواج کرد.عزیزدلم قدر داشته هاتو بدون عشق واقعیت الآن کنارته اون عشقِ سستِ بیهوده رو ول کن و از زندگی با نامزدت لذت ببر.چرا باید بهترین دوران عمر و زندگیتو حروم یه آدم بی احساس بکنی.اوک اگه دوسِت داشت به این راحتی نمیذاشت کار به عقد و ازدواج تو برسه .بعدم الکی بگه من شوخی کردم تو چرا عقد کردی.لطفا خواهشا دیگه چیزی براش نفرست .باور کن بدترین دردا و مصیبتا هم با مرور زمان فراموش میشن .بسپر به زمان از یادت میره.فکر تدارکات عروسی و ازدواجت باش.خوشبخت بشی گلم.

نمیشه بری مشاور یکم آرومت کنه ؟رابطت با نامزدت بهتر شده؟ لعنت به اون کسایی که با احساس یه آدم بازی م ...

فدات بشم من عزیز دلم مرسی که واسم وقت میزاری 

حرفات خیلی بدل میشینه خدا خیرت بده ممنونم💝😘