جغد_هستم مدیر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 عنوان ضریب هوشی ۱۱۴ | مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 25 پست اجیم 12 سالشه بعد شانسی شانسی یه تست انجام داد ضریب هوشی ۱۱۴ آورد خیلی بده ؟ اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏 1400/08/19 | 15:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اورانگوتان عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 3355 متوسطه، خوبه، اکثر مردم همین حدود ضریب هوشی دارن ولی اینکه ایا تست معتبره یا نه، نه زیاد تنها تست ... کتل و ریون دقیقه میشه خود آدمم حساب کنه به رباتی بودن سایت های ایرانی اعتبار نیست
لجبازتونم عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 162 توی گوگل زدم تست هوش نوجوانان اولی رو زدم اکثرا استاندارده نگران نباش ایشون باهوشه اتفاقا من گنگ خواب دیده و عالم تمام کر ...من عاجزم ز گفتن و خلق از شنیدنش.
لجبازتونم عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 162 کتل و ریون دقیقه میشه خود آدمم حساب کنه به رباتی بودن سایت های ایرانی اعتبار نیست من خودم ریون دادم میگفتن استاندارده من گنگ خواب دیده و عالم تمام کر ...من عاجزم ز گفتن و خلق از شنیدنش.
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 زیاد به این تستا اعتماد نکن هوشش خوبه من موندم پسرم رومیگن تیزهوش ریاضی ۳رقم در۳رقم ضرب میکر ... عزیزم خدا حفظش کنه براتون اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
اورانگوتان عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 3355 دختر من ۱۱۶ بود خوبه اونم بالای 110خوبه البته بستگی داره چه است هوشی باشه و بالای120تیرهوش و بالای140نابغه
farahanyhanieh عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 117 توی گوگل زدم تست هوش نوجوانان اولی رو زدم آخه از سایت اینا نمیره که واسه ضریب هوشی باید پیش روانشناس رفت اینا دقیق نیست که تازه بعد م برای هرسنی و فرق داره
باب__اسفجی__پاتریک عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2395 زیاد به این تستا اعتماد نکن هوشش خوبه من موندم پسرم رومیگن تیزهوش ریاضی ۳رقم در۳رقم ضرب میکر ... عزیزم پسر تو مغزش واسه ریاضیات عالیه ولی قرار نیست واسه همه چیز عالی باشه که لطفا تحت فشار نزارش
پسرم93 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12723 عزیزم پسر تو مغزش واسه ریاضیات عالیه ولی قرار نیست واسه همه چیز عالی باشه که لطفا تحت فشار نزارش&nbs ... بله درستهولی کلا استعدادیابی بردیمش تو اغلب زمینه ها باهوش بودچپ دست هستتوفارسی هم املا میگم به سرعت مینویسهالان مشکلم د وسط کلمه است که نمیتونه تلفظش کنه و یه جورعجیبی نگاش میکنه انگار ندیدتش ونشنیدهاین برام سئوالهچرایادش میره
باب__اسفجی__پاتریک عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2395 بله درسته ولی کلا استعدادیابی بردیمش تو اغلب زمینه ها باهوش بود چپ دست هست توفارسی هم املا میگم ب ... خب زیاد حساس نشو...یه راه بهت میگم انجام بده یه بازی با پسرت انجام بده...یه کلمه براش بنویس و بگو زود حرف وسطشرو پیدا کن بهت قول میدم زود یاد میگبره
پسرم93 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12723 خب زیاد حساس نشو...یه راه بهت میگم انجام بده یه بازی با پسرت انجام بده...یه کلمه براش بنویس و بگو زو ... چشم ممنونوالا منو دق دادالان عمه هاش اومدن مثل بلبل بهشون درس داد تمام نشانه ها روبلد بودشوهرمم گفت توالکی حساس بودی دیدی بلدهباورنکردنشاید کلاسش ظهرهاس خسته میشه