2777
2789
عنوان

تغییر پوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نظریه از خودتون بود که چادر گرم نمیکنه. زیر چادرهم میشه پالتو پوشید.

شماهمون دیگه اصلا نپوشی بهتره. یا بپوش همیشه بپوش یا کلا نپوش. من بودم میگفتم طرفو نیگا با سردی گرمی هوا پوششو عوض میکنه

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺

وای اگه تو فامیل فضول نداشته باشی😬 اشکال نداره

فقط حواست به حجاب مانتوت هم باشه

مثلا الان نگی چادر برداشتم

بعد بگی مانتو رو یه کم کوتاه تر کنم

بعد بگی روسری رو ببرم عقب 😂همینطور

موفق باشیییی🤗😘

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

نه این افکار پوسیده رو بندازید دور 

چطور کسیکه مانتویی بوده چادر میپوشه موردی نداره ؟

چادر مث مانتو ی نوع پوششه 

و هیچکدوم هیچ برتری نسبت ب هم ندارن 

و هرانسانی حق داره انتخاب کنه پوششی ک راحته و دلش میخاد رو انتخاب کنه (البته این موضوع توایران قفله و ب اجباره)

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
این نظریه از خودتون بود که چادر گرم نمیکنه. زیر چادرهم میشه پالتو پوشید. شماهمون دیگه اصلا نپوشی به ...

خب باشه میشه پوشید ولی مگه پوشیدن پالتو تا زانو تنگ هم نباشه ایراد داره؟

دعا کنید برام لطفا
والا من پوششم عالیه ب ظاهر نظرسون عوض میشه 

شما سیدی؟به مادرتون فاطمه زهرا بگید هلن روی رو انداختن ب خاندان بنی هاشم رو نداره دیگه😔بگید هلن فقط میخواد ابروش برگرده همین 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
خب باشه میشه پوشید ولی مگه پوشیدن پالتو تا زانو تنگ هم نباشه ایراد داره؟

مگه مجبوری پالتو اینجوری بخری. نه هیچ اشکالی نداره من که میپوشم شمارو نمیدونم

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
متوجه پیامتون نشدم

میگم منم حجابم کامله پالتو و اینا 

ولی همین ک میبینن چادرو گذاشتی کنار فکر میکنن خیلی عقاید و تفکراتت تغییر کرده ولی تو محکم باش بگیر چادرو ب خودت مربوطه ن کس دیگه ای

💜army💜