2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کردم بدنم درد می کنه شبیه مادربزرگ ها شدم

حالا ساعت دو شب می خوام برم دوش بگیرم درد عضلاتم یکم بهتر بشه 🥺🥴

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
جلوی مادرش کوچیکم کرد بعد به زور رفتیم مهمونی منم تو مهمونی بهش محل ندادم مادرش الان برام قیافه گرفت ...

خیلی از مردای ایرانی همینن! 

این دلیل نمیشه که دوستت نداشته باشه 

فقط هنوز خوب باور نکرده که خودش و همسرش یه خانواده مستقل محسوب میشن...

یکم زرنگ باش بیشتر بهش محبت کن . کم لج بکش . یه مدت خیلی خوب باش تا بیشتر و بیشتر جذبت بشه.  توی این خوبیات به مادرش هم احترام بذار . طوری که ببینه و بفهمه. حتی شده الکی!!  هی از خوبی مادرش بگو...وقتی بفهمه تو قطب مخالف مادرش نیستی و خیلی هم با محبتی کم کم شل میکنه اون طرف رو   

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
چرا دوست نداره اصن

چون خیانت کرد. جلوی من مشروب خورد. سیگار میکشه. جلوی خانوادش ضایعم کرد. خانوادشو دوست داره. بهم توهین میکنه. میزنه تو خونه نمیتونم باشم همش خونه مادرمم. مادر و خواهراش برام قیافه میگیرن اینم طرفشونه 

چه جوری به مادرش محبت کنم وقتی مادرش بهم محل نمیذاره خواهراش محل نمی‌ذارن 

میگم الکی دیکه عزیزم 

این کارا رو واسه راحت کردن خیال شوهرت میکنی تو 

که فکر کنه تو هم طرف مادرشی و هی از لجت بیشتر سمت اونو نگیره

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎