2777
2789
واقعا؟ ا بر چه اساسی این حرفو میزنی؟

طی برخورد هایی که داشتم 

ممکنه بهت بگن َطرف قبلی رو فراموش کرده و دوست داره ولی دروغه مدام داره مقایسه میکنه 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
منم قبلا اینطور فک میکردم ولی  مثلا یه دختری رو دوس داشته باشن ولی بهش نرسن با یکی دیگه ازدواج ...

اونجوری رو نمیدونم . ولی کلا از کات کردن یک رابطه تا شروع رابطه بعدی  باید  حداقل 3 سال بگذره و هیچ ارتباطی هم نباشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم قبلا اینطور فک میکردم ولی  مثلا یه دختری رو دوس داشته باشن ولی بهش نرسن با یکی دیگه ازدواج ...

نه معمولا عشق دوامش کمه ، حتما شنیدین بعده ازدواج‌ تا ۶ ماه همه چی گل و‌بلبله ، بخاطره دوام کم‌عشق و‌فروکش کردنه هیجانه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اونجوری رو نمیدونم . ولی کلا از کات کردن یک رابطه تا شروع رابطه بعدی  باید  حداقل 3 سال بگ ...

توی ۸ ماه احساس قبلی کاملا پاک میشه.حتی طرف فوت هم بکنه بعد ۸ ماه طرف به زندگی نرمال بر میگرده.۳ سال اخه؟

طی برخورد هایی که داشتم  ممکنه بهت بگن َطرف قبلی رو فراموش کرده و دوست داره ولی دروغه مدا ...

مقایسه کردن با عاشق موندن فرق داره 

چه مرد و‌چه زن میتونن هزاران بار عاشق بشن با همون کیفیت عشق اول 

ازدواج کردی؟ خب اگه زنش از قبلی بهتر باشه چی؟

هرچی هم بهتر باشه بازم یه وقتایی اونو مجسم میکنه من حتی کسی که براش میمیرم و اونم ادعا داره دوسم داره بازم گاهی بین حرفاش میگه فلانی اینجوری بود هنوزم بعد چندین سال حرکاتش یادشه

مقایسه کردن با عاشق موندن فرق داره  چه مرد و‌چه زن میتونن هزاران بار عاشق بشن با همون کیفیت عش ...

اون عشق نیس دیگه دوست داشتن باهم خیلی فرق دارن عشق قابلیت اینو نداره بارها تکرار بشه 

مقایسه کردن با عاشق موندن فرق داره  چه مرد و‌چه زن میتونن هزاران بار عاشق بشن با همون کیفیت عش ...

اخهمیگن واسه اولی دل ادم میلرزه ولی بعدی ها ادم همچین حسی نداره

خب اون موقع که اسمش عشق نیست اسمش هوسه

هوس ماجراش چیزه دیگست ، ربطی به عشق نداره 

مبنای عشق گرایش جنسیه ، اگه این‌گرایش نباشه اصلا تمایلی به نزدیک شدن به هم پیدا نمیشه 

اما هوس یه چیزه دیگست