2777
2789
عنوان

عروس خالمو با پسر داییم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 67 پست
اخی عزیزم ب نظرم دخالت نکن

سلام خوش آمدی به سایت 😂😀

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جون تو هم یاد بگیر گوشی یه چیز شخصیه  دیگه تو کار بقیه دخالت نکنی تا اینطوری دچار عذاب وجدان هم نشی بین دوراهی بمونی

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

نگو به نظرم

با تمام وجود درکت میکنم

یکی از اقوام ما هم این بلا سرش اومد

پسره یه آدمِ بی زبون و ساده و مهربون و مظلومه

زنش رفت با این و اون دوست شد حتی کارش به جایی رسیده بود که پسر میاورد خونه

پسره وقتی که میخواست بره خونش زنگ میزد میگفت من دارم میام که مبادا کسی تو خونش باشه فقط بخاطر آبروش تحمل میکرد

پارسال بعد از ۴ سال تحمل جدا شد اونم به واسطه ی بابام

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

چندروز پیش تو اینستا زده بود که دوتا زن و مرد متاهل باهم رابطه داشتن بعد الان شوهر زنه و پدرشوهرش از زنه شکایت کردن و مرده هم زنش شکایت کرده بود و مثل اینکه مدرک داشت حکمشونم اعدام بود 

بیچاره حال آدم از همچین زنی بهم میخوره واقعا یه ادم چقدر میتونه وقیح باشع

جیگرم سوخت وقتی اومد به بابام گفت من دیگه نمیتونم تحمل کنم درسته دوسش دارم ولی اشتباهه و میخوام جدا بشم

بابامم گفت ۴ سال پیش باید این کارو میکردی نه الان

دنبال کاراش افتاد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مگه میخوای خون بپا کنی دختر،بیخیال،فقط میتونی عروس خالت رو نصیحت کنی بگی پسر خالم مرد خوبیه،خیلی هواشو داشته باش.... 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن