2777
2789
عنوان

سردی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 53 پست
نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا  خیلی میترسم خیلی  ن خانوادم شهرستانن  فک میکنن اومد ...

من هیچ وقت راضی بجدایی کسی نیستم ولی شماخیلی داری عذاب میکشی.....مرگ یه بارشیون ی بار....بگووخودتاراحت کن.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره به نظر منم گرمی جات و  سردی جات تاثیری روی روابط ادما نداره. مثلا من خودم عاشق دوغ هستم. س ...

کاش منم گرم بودم واقعا اذیت میشم همیشه بهش میگم زود تمومش کن انگار یکی اسیرم میکنه دوست دارم زود آزاد بشم. 

من هیچ وقت راضی بجدایی کسی نیستم ولی شماخیلی داری عذاب میکشی.....مرگ یه بارشیون ی بار....بگووخودتارا ...

😔😔😔 از آینده میترسم ک چی میخاد بشه

چ آدمی میاد تو زندگیم جی قراره بشه

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره
شوهر من گرم 😐 منو شرایط و محیط زندگی سرد کرد. چون تو یک خونه باخونوادشیم تو یک اتاق ☹️ اوایل خیلی ...

عین ماولی ماطبقه بالاییم ولی اگ بخوایم بریم حمام بایدپمپ بزنیم وصبح ونصف شب خیلی تابلویه....شوهرم شبامیره زیرآب یخ....🤭🤭🤭🤭🥶🥶🥶🥶

کاش منم گرم بودم واقعا اذیت میشم همیشه بهش میگم زود تمومش کن انگار یکی اسیرم میکنه دوست دارم زود آزا ...

اینطوری نگو ازت زده میشه یه وقت.

ببین رابطه یه چیزیه که خیلی میتونه در روحیه ات تاثیر مثبت بزاره. خیلی میتونه اوقات خوشی برات باشه. ولی اگر میبینی لذتی ازش نمیبری حتما برو پیش س ک س تراپیست حلش کن. اگر حل بشه به نفع خودته، حالا مردا اکثرا دکتر نمیرن.

ولی شما برو.. ضرر نمیکنی.