2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب الان چیزی از مشکلاتت کم شده که اینکارو کردی با یه تصمیم اشتباه چرا خودتو خانوادتو بدبخت میکنی به بعدش فکرمیکنی چی به سر خانوادت میاد هرکی خودکشی کرده که برگشته پشیمون بوده نکن عزیزم به جوونیت رحم کن به خانوادت رحم کن همه سختی دارن

دلیل این کارت چی بود عزیز؟

من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم

دوست خواهرم بچه کلاس هشتمی بخاطر یه لات بی سرپا خودشو از ساختمون پرت کرد پایین

و الان قطع نخاع تو خونه خابیده پسره هم به چپش نیست

من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم

تو سن پایین ادم تصمیمات احمقانه زیاد میگیره ولی به خاطر هیچ چیز و هیچ کسی نباید دست به خودکشی زد .اگه قرار باشه من بخاطر یه ادمی بخوام خودمو بکشم پس مطمینا من برای اون ادم ارزش ندارم که مجبور به کشتن خودم شدم 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز