2821
2789
سلام صبح ۴ تا از بچه ها گفتن که خواهر زیبا از کاربری زیبا بهشون تو خصوصی پیام داده که گوشی زیبا رو ...

خدارووووشکر.... خدا خیرت بده جواب دادی. ان شاالله کدو تنبل روسیاه میشه و دیگه قضیه ختم بخیر میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم لطفااگراز ساراخانم اطلاعی پیدا کردید،منو هم مطلع کنید.من در نظرات کم شرکت میکردم اما از اول بودم.چندین سال خواننده خاموش بودم به عشق ساراجان، عضو شدم.از دیروز که دیدم سارا خانم نیست، انگار یک چیزی گم کردم،اولین باره کسی را که ندیدم، براش از دلتنگی گریه میکنم.خواهش میکنم اگر ازش خبری شد حتماصددرصد بمن خبر کنید.خانم بااخلاق و مودبی بود.حرف هاش به دلم می نشست.💐

توکل بر خدایت کن، کفایت میکند حتما🌹

سلام خانوما  

بچه هایی که تو خصوصی با مامان زیبا در ارتباط هستید لطفاً کمی ملایم تر تو خصوصی به مامان زیبا پیام بدید  

گویا خواهرش هر روز تلفنی پیام های خصوصی رو به مامان زیبا میگه و گفته چون بعضی بچه ها تو خصوصی خیلی بهش بد و بیراه گفتن زیبا کلی گریه کرده  

درد زیبا رو بدتر نکنیم!!

انگار زیبا قبل اینکه به شوهرش بگه حافظه اینترنت اش رو پاک کرده و به شوهرش هم اسم این سایت رو نگفته برای همین ۹۹ درصد اونی که تو خصوصی در ارتباط هست فقط خواهرشه؛

باتوجه به اینکه زیبا تا چند ماه دیگه ممکنه گوشی نداشته باشه و از طریق خواهرش با ما در ارتباط هست لطفاً تو خصوصی توهین نکنید بهشون و پیام‌های خوب بدید  

اینم بگم شاید خواهرش پیامهاتونو برای مادرشون هم بخونه پس تو این چند ماه با احتیاط پیام بدید  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
سلام خانوما     بچه هایی که تو خصوصی با مامان زیبا در ارتباط هستید لطفاً کمی ملایم تر تو ...

سلام. ممنون که اطلاع دادید. اما من از دوتا از دوستانی که خواهرسارا جان، همان روز بهشون پیام دادم، در ارتباط هستم، و خودم هم هر روز در خصوصی پیام میدم به ساراجان. اما هم اونها گفتند و هم برای خودم، تا الان هیچ پاسخی دیگه داده نشده، گویا خواهرشون ، فقط همان روزی به اصرارسارا جان، اومدند. احساس میکنم سارا الان خیلی دلش برای ما و اینجا تنگ شده. حتی از ما هم بیشتر. در اینمدت که با سارا بودم،میتونم اخلاقش را حدس بزنم. اون الان در سختی و تنهایی هست. 

توکل بر خدایت کن، کفایت میکند حتما🌹
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز